Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγκέντρωση και πορεία από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες
Συγκέντρωση και πορεία από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες

Συγκέντρωση και πορεία από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες

Ανεξάρτητη συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Ταχυδρομείο από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες, στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς .
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν  πρόσφυγες που κρατούσαν πλακάτ ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα.
Σε κοινή ανακοίνωση οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αναφέρουν μεταξύ άλλων «…Σήμερα είναι ανάγκη να συμβάλλουμε στην συσπείρωση των αγωνιστικών ταξικών δυνάμεων και να αναπτύξουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την επανεμφάνιση με ενωτικούς και συντονισμένους αγώνες εργαζομένων, συνταξιούχων, νέων επιστημόνων, ανέργων, μικρομεσαίων επαγγελματιών κι αγροτών, με κοινά πανεργατικά και παλλαϊκά συλλαλητήρια, απεργίες και διαδηλώσεις με στόχο να μην ψηφιστεί το από την Βουλή».
Επίσης σε ανακοίνωσή του το ΕΕΚ αναφέρει μεταξύ άλλων «…η εργατική τάξη και ο εργαζόμενος λαός δέχονται ένα νέο πλήγμα, αυτή τη φορά από την ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που εμφανίστηκε ως αντιμνημονιακή για να έλθει να επιβάλλει τα ίδια και τρισχειρότερα μέτρα με τους εκφυλισμένους προκατόχους τους…. Για την εργατική τάξη τους νέους ελαστικά εργαζόμενους κι άνεργους, για τον εργαζόμενο λαό, η αντίσταση είναι ζήτημα επιβίωσης».
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση