Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας
Συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, των φορέων, των συλλόγων και των εταιρειών στο κάλεσμα της & Σποράδων για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους.

Μετά τη συγκέντρωση των ειδών αναχώρησε σήμερα από το Διοικητήριο της της Περιφέρειας με είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, ρουχισμό και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους κατοίκους της Ευβοίας.

Μετά από συνεννόηση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φ. Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας Γ. Κελαϊδίτη τα είδη θα μεταφερθούν σε αποθήκες της Περιφέρειας στην Οινόη Βοιωτίας, από όπου θα διανεμηθούν στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές και τους πυρόπληκτους κατοίκους.

Σε της η και Σποράδων ανέφερε σχετικά: «Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και των φορέων της περιοχής στο κάλεσμά μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια μετά την πύρινη καταστροφή που υπέστησαν. Αποδεικνύουμε εμπράκτως τις σταθερές αξίες μας και την αλληλεγγύη που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια προς τον κόσμο που δοκιμάζεται. Στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης προς τους από την πυρκαγιά και παραμένουμε ενεργοί να συμβάλλουμε όπου και όποτε ξανά αυτό απαιτηθεί. Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω την εταιρεία NILO-Δ. Παπαμιχαήλ Ε.Ε. για την μεγάλη προσφορά ειδών, καθώς και τον επαγγελματία της περιοχής Γ. Κεφαλά για τη συμβολή του στη φόρτωση των ειδών.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

"Αλιεύοντας" την είδηση