Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγχαρητήρια επιστολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες
Συγχαρητήρια επιστολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες

Συγχαρητήρια επιστολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες

Συγχαρητήρια επιστολή στις Π.Υ.- μεταξύ άλλων και της Μαγνησίας- απέστειλε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, μέσω της επιστολής του, εκφράζει τα συγχαρητήριά του, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν πέραν του υπηρεσιακού καθήκοντος σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στη χώρα.

Όπως αναφέρει-μεταξύ άλλων- “Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που έχω στις τάξεις του Π.Σ. στελέχη τα οποία αψηφούν τον κίνδυνο κι ανταπεξέρχονται σε καταστάσεις δύσκολες. Σας προτρέπω να συνεχίσετε να εκτελείτε τα καθήκοντά σας με τρόπο τέτοιο, που να προκαλεί τον θαυμασμό στο κοινωνικό σύνολο και να καταβάλλετε προσπάθειες ούτως ώστε το Π.Σ. να παραμένει ψηλά στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις ακτινοθεραπείες καρκινοπαθών της Μαγνησίας… - https://t.co/0ijOmY3jfm -

  • Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ - https://t.co/D2R9o2o1U2 -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ - https://t.co/R5SsOkQ0Iu -

"Αλιεύοντας" την είδηση