Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΣΒΘΣΕ: Κρίσιμα και Επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά Ζητήματα 
ΣΒΘΣΕ: Κρίσιμα και Επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά Ζητήματα 

ΣΒΘΣΕ: Κρίσιμα και Επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά Ζητήματα 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 30/9/ το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, σε συνεργασία με τη N|E|P|A Economic Consulting*, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, με θέμα: «Κρίσιμα και Επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά Ζητήματα».

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες του χώρου:   

-Ραπανάκης Πέτρος, εργατολόγος – οικονομολόγος, – σύμβουλος επιχειρήσεων με μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού

-Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος, οικονομολόγος – πρόεδρος του Δ.Σ & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε.»

Πατήρης Κωνσταντίνος, οικονομολόγος – λογιστής – φοροτεχνικός,  ιδιοκτήτης & CEO της εταιρείας N|E|P|A Economic Consulting Ltd.

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, η γενική διευθύντρια του Ευφροσύνη Δαγλαρίδη, υπογράμμισε ότι τα θέματα που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του σεμιναρίου είναι κρίσιμα, χρήσιμα και άκρως επίκαιρα, καθώς αφορούν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των άμεσων συνεργατών τους και ευχαρίστησε τους εισηγητές αλλά και την επιχείρηση μέλος του Συνδέσμου NEPA ECONOMIC CONSULTING για την πρωτοβουλία της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε την όλων των εξελίξεων στα εργασιακά δεδομένα από τον κ. Πέτρο Ραπανάκη, ενώ ακολούθησε η του τρόπου μετάβασης των επιχειρήσεων στην online διασύνδεση με την μέσω της πλατφόρμας από τον κ. Κων/νο Νιφορόπουλο.

Τέλος ο κ. Κωνσταντίνος Πατήρης τοποθετήθηκε σχετικά με το φορολογικό τοπίο έτσι όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες ενημερωτικές συναντήσεις του Συνδέσμου κατά τις οποίες θα αναλυθούν περαιτέρω τα παραπάνω πολύ κρίσιμα ζητήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση