Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στον Βόλο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας
Στον Βόλο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας

Στον Βόλο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα βρίσκεται στον Βόλο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος, θα δώσει τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, και στην συνέχεια (1.30-2 μμ) θα επισκεφθεί τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων ΜΟΖΑ.

Στις 5 μ.μ. θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στον Βόλο και στις 8.30 μμ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας.

Στον

Κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την βουλευτή του νομού Κατερίνα Παπανάτσιου πραγματοποίησε χθες στο .

Κατά την διάρκειά της έγινε εκτεταμένη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, η οποία επικεντρώθηκε σε θέματα που απασχολούν τους .

Από την πλευρά της κας Παπανάτσιου δόθηκαν διεξοδικές απαντήσεις σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση και τις οικονομικές ελαφρύνσεις που αυτό φέρνει στους .

Επίσης συζητήθηκαν αναλυτικά, θέματα σχετικά με τις ασφαλιστικές των αγροτών, τις νέες δυνατότητες που υπάρχουν με το εργόσημο, καθώς και θέματα σχετικά με νέες δυναμικές καλλιέργειες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στην περιοχή.

Κοινή ήταν η διαπίστωση όλων πως πέρα από τις θετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης χρειάζεται η συμμετοχή των αγροτών σε συνεταιριστικά εγχειρήματα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν με τρόπο τελείως διαφορετικό από εκείνο του παρελθόντος.

Από την πλευρά των αγροτών διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης για το τι πραγματικά συμβαίνει, εξαιτίας της τεράστιας παραπληροφόρησης που κυριαρχεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κινητοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την της πολιτικής συγκέντρωσης που κάνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 20.30 στην πλατεία Ελευθερίας με ομιλητή τον Πάνο Ρήγα, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβόλια mRNA: Επηρεάζουν τη γονιμότητα; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/y2tpaHGGDm -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσέχος επιτελικός μέσος Φίλιπ Χάσεκ #ΦίλιπΧάσεκ - https://t.co/nFgNXVwQHm -

  • Εμβόλια mRNA: Επηρεάζουν τη γονιμότητα - https://t.co/CXAaTFPX7q -

"Αλιεύοντας" την είδηση