Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στον Βόλο ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης
Στον Βόλο ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης

Στον Βόλο ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης

Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Δημήτρης , θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, με τίτλο «Νικάμε τον φόβο, έχουμε τη λύση», που διοργανώνει ο Τομέας Θεσσαλίας του Μετώπου, το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου , στις 6 μ.μ., στο του ΤΕΕ Μαγνησίας ( και Ξενοφώντος/ στοά Ηλία Καραπατή).

Στις 12.30 μ.μ. της ίδιας μέρας, θα δώσει τύπου στο γραφείο του στο Βόλο (Γ. Καρτάλη 87-Χατζηαργύρη) στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Δημήτρης θα συνοδεύεται από κλιμάκιο της Π.Γ. Στην του θα προσεγγίσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα αναλύσει διεξοδικά την λύση που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ. για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι έλληνες πολίτες. Μετά το τέλος των ομιλιών θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Από τον Τομέα Θεσσαλίας του Ε.ΠΑ.Μ. ανακοινώθηκε ότι «η ολοκληρωτική που δέχεται ο λαός μας σε κάθε πτυχή του κοινωνικού βίου, επιβάλλει τη συστράτευση κάθε δημοκράτη – πατριώτη σ’ έναν ανυποχώρητο αγώνα κατά του κατοχικού καθεστώτος, που απεργάζεται την παράδοση ολόκληρης της χώρας, που πάνω της οικοδομήθηκαν και κατοχυρώθηκαν η έννοια της Δημοκρατίας, και χύθηκε ποτάμι το αίματος για να θεμελιωθεί η λαϊκή κυριαρχία, η εθνική ανεξαρτησία και να κατακτηθεί η λευτεριά».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση