Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στον συνοικισμό  ΡΟΜΑ στην Αγία Παρασκευή  ο Δήμαρχος Βόλου
Στον συνοικισμό  ΡΟΜΑ στην Αγία Παρασκευή  ο Δήμαρχος Βόλου

Στον συνοικισμό  ΡΟΜΑ στην Αγία Παρασκευή  ο Δήμαρχος Βόλου

Τον συνοικισμό των Ρομά στην Αγία Παρασκευή επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Βόλου    ώστε να επιβλέψει τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή αλλά και να ζητήσει από τους περίοικους να συμμορφωθούν καθώς ο Κραυσίδωνας έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Ο κ. Μπέος συνομίλησε με τους κατοίκους και τους τόνισε πως είναι μείζον θέμα να καθαριστεί άμεσα το ποτάμι αλλά και να μην επαναληφτούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Για το λόγο αυτό την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας θα μεταβούν στην περιοχή και σε με τους Ρομά θα καθαρίσουν το συγκεκριμένο κομμάτι του Κραυσίδωνα.

Από την πλευρά τους οι ζήτησαν από τον κ. Μπέο να αποκατασταθεί ο φωτισμός στην περιοχή, καθώς αυτή την στιγμή οι λάμπες στον δημοτικό φωτισμό έχουν καεί και δεν λειτουργούν καθώς επίσης και να τοποθετηθούν κάποιοι επιπλέον κάδοι. Μάλιστα ζήτησαν μετά τον καθαρισμό να περνά δύο φορές την εβδομάδα επόπτης καθαριότητας και όποιος πιάνεται να πετάει σκουπίδια στον Κραυσίδωνα να του επιβάλλεται πρόστιμο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση