Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Στον συνοικισμό  ΡΟΜΑ στην Αγία Παρασκευή  ο Δήμαρχος Βόλου
Στον συνοικισμό  ΡΟΜΑ στην Αγία Παρασκευή  ο Δήμαρχος Βόλου

Στον συνοικισμό  ΡΟΜΑ στην Αγία Παρασκευή  ο Δήμαρχος Βόλου

Τον συνοικισμό των Ρομά στην Αγία Παρασκευή επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Βόλου   Αχ. ώστε να επιβλέψει τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή αλλά και να ζητήσει από τους περίοικους να συμμορφωθούν καθώς ο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Ο κ. συνομίλησε με τους κατοίκους και τους τόνισε πως είναι μείζον θέμα να καθαριστεί άμεσα το ποτάμι αλλά και να μην επαναληφτούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Για το λόγο αυτό την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας θα μεταβούν στην περιοχή και σε με τους Ρομά θα καθαρίσουν το συγκεκριμένο κομμάτι του Κραυσίδωνα.

Από την πλευρά τους οι ζήτησαν από τον κ. Μπέο να αποκατασταθεί ο φωτισμός στην περιοχή, καθώς αυτή την στιγμή οι λάμπες στον δημοτικό φωτισμό έχουν καεί και δεν λειτουργούν καθώς επίσης και να τοποθετηθούν κάποιοι επιπλέον . Μάλιστα ζήτησαν μετά τον καθαρισμό να περνά δύο φορές την εβδομάδα επόπτης καθαριότητας και όποιος πιάνεται να πετάει στον Κραυσίδωνα να του επιβάλλεται .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση