Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»
«Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»

«Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»

Ο Όμιλος Inner Wheel μαζί με τον Ροταριανό Όμιλο «ΑΡΩ» πραγματοποίησαν σε κοινή συνεστίαση των μελών και φίλων την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Κ.Χ.1948 .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Διοικητής της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel κ.ιάννα Καλύβα, η τ. υπουργός Υγείας και επίτιμο μέλος του Ομίλου Inner Wheel Βόλου , ο βοηθός διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Κώστας Στέλιαρος, ο προπρόεδρος Ρ. Ο. Θάσου Μιχάλης Ξωγνός , ο αντιδήμαρχος Βόλου Αθανάσιος Σταυρίδης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου και μέλη των Ομίλων Rotaract Βόλου και Χανίων.
Την πίτα έκοψαν: η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Βόλου Αγγελική Καραμπατζάκη και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» Νικόλαος Σερβετάς, μαζί με την διοικητή της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel Γιάννα Καλύβα.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους για το και την συνέχιση της ανθρωπιστικής προσφοράς των Ομίλων προς την τοπική μοιράστηκε η . Η τύχη ήταν με το μέρος του ψηφισμένου προέδρου Ρ. Ο. Βόλου «Αργώ» Σπύρου Δεσύλλα.

Κατά την εκδήλωση έγινε και εκτενής αναφορά στο πλούσιο κοινωνικό έργο προσφοράς των δύο Ομίλων στην πόλη του Βόλου.

Οι δύο Όμιλοι ξεκίνησαν δυναμικά την νέα χρονιά με στόχο την πραγματοποίηση δράσεων πάντοτε προς όφελος της τοπικής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση