Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στο Βόλο το DOG DAYS 2015
Στο Βόλο το DOG DAYS 2015

Στο Βόλο το DOG DAYS 2015

DOG DAYS 2015, μια γιορτή αφιερωμένη στο σκύλο, από το απόγευμα του Σαββάτου 26 και την 27 Σεπτεμβρίου, στο εκθεσιακό Βόλου (Λ. Αθηνών).

«Οι σκύλοι είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. ∆εν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας αλλά και της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, είναι η βάση, πάνω στην οποία δημιουργήθηκε η εκδήλωση DOG DAYS 2015.

Το Σάββατο 26 (από τις 18:00) και την 27 Σεπτεμβρίου (09:00-14:00) οικογένειες, παιδιά και φίλοι θα απολαύσουν μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον σκύλο.

Το εξειδικευμένο κατάστημα KΑΤΟΙΚΙ∆ΙΟ – Αποστόλης Παλάσκας, διοργανώνει τη μεγάλη αυτή γιορτή σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες. Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο, με μια ευρύτατη ποικιλία από επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων, agility, dog dancing, υιοθεσίες, συμβουλές υγείας, διατροφής, καλλωπισμού και εκπαίδευσης και στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας και φύλακα.

Κεντρικό σημείο των DOG DAYS 2015 είναι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του ομορφότερου σκύλου, που θα πραγματοποιηθεί τη 27 Ιουνίου. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας (αρκεί να είναι εμβολιασμένοι και να έχουν microchip). Τον διαγωνισμό συντονίζει και παρουσιάζει ο Σταύρος Πλουμιστός.

Για να λάβει μέρος και το δικό σας σκυλάκι, αρκεί να επισκεφτείτε τη σελίδα www.dogdays.gr και να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής, εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνώντας στο 210 77 94 529 ή με μια επίσκεψη στο pet shop Κατοικίδιο-Α. Παλάσκας που βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 283, στο Βόλο.

∆ωρεάν είσοδος και parking για όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση