Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο Βελιγράδι η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας
Στο Βελιγράδι η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Στο Βελιγράδι η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του προορισμού “Βόλος – Πήλιο” στην διεθνή τουριστική έκθεση “Sajam Turizma” στο Βελιγράδι, στη Σερβία, που διεξήχθη από τις 20-23 Φεβρουαρίου 2020 και στην οποία έντονη ήταν η ελληνική παρουσία. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε στο stand του Δήμου Βόλου στο περίπτερο του ΕΟΤ, προσελκύοντας πλήθος δημοσιογράφων και επαγγελματιών του τουρισμού.

Η ειδική εκδήλωση με τίτλο “Discover Volos-Pelion in Central Greece, a mythical destination” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 12:00(ώρα Σερβίας) στο πλαίσιο της ανάδειξης της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση έγινε σε ειδική αίθουσα (Hall 4) με προσκεκλημένους Σέρβους δημοσιογράφους, και επισήμους από τον τουριστικό τομέα, αλλά και τουριστικούς πράκτορες της Σερβίας, προκειμένου να συναφθούν συνεργασίες για την καλοκαιρινή σεζόν.

Σημειωτέον ότι πέρυσι περίπου 1 εκατομμύριο Σέρβοι επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Ελλάδα, πολλοί εκ των οποίων και τη Μαγνησία.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου, προβλήθηκε βίντεο της περιοχής, ενώ η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης  Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας,  Γιώργο Ζαφείρη, ο οποίος πρόβαλλε τις δυνατότητες του προορισμού, τα
σημεία ενδιαφέροντος αλλά και τα αξιοθέατα της Μαγνησίας και της Κεντρικής Ελλάδος, αναφερόμενος και στο αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας που εξυπηρετεί τις παραπάνω περιοχές.

Στην εκδήλωση  η  Γεωργία Μποντού, αντιδήμαρχος Παιδείας Βόλου,  αναφέρθηκε στη συνεργασία των Ελληνοσερβικών σχολείων, που υπάρχουν τόσο στο Βελιγράδι όσο και στο Βόλο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κόμματος της Σερβίας,  Βασίλειος Προβελέγγιος.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου ο δημοτικός σύμβουλος, Απόστολος Κατσιφός, η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης, Οργάνωσης και Προβολής του ΕΟΤ,   Σοφία Λαζαρίδου, η τουριστικός πράκτορας και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Θέκλα Καμμένου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλοννήσου Αγγελική Μαλαματένιου  και ο αερολιμενάρχης  Κωνσταντίνος Ευσταθίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δράση γαστρονομίας και προσφορά στους προσκεκλημένους τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, που αποτελούν τοπόσημο της περιοχής και που μπορεί να γευτεί κανείς στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που κάποιος επισκέπτης μπορεί να βιώσει στην περιοχή.

“Για μια ακόμη φορά, η συν-διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης κατέδειξε στην πράξη πως μπορούμε να συνεργαστούμε, να βοηθήσουμε στην εικόνα του τόπου μας και να κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον τουρισμό” επισημαίνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα Υόρκη: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο - https://t.co/3lESQCKuqr -

  • Δυναμική στήριξη του ελληνικού ελαιόλαδου με 126 εκατ. ευρώ - https://t.co/61vVnT5KM9 -

  • Μενέντεζ: Όσο οι ΗΠΑ στέλνουν λάθος μηνύματα στον Ερντογάν, θα συνεχίζει την επιθετικότητα - https://t.co/B0X5uVwQAq -

"Αλιεύοντας" την είδηση