Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου ο Αχ. Μπέος
Στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου ο Αχ. Μπέος

Στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου ο Αχ. Μπέος

Το πιο σύγχρονο πήλινου στόχου ολυμπικών προδιγραφών που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου ο δήμαρχος Αχ. . Το κατασκευάστηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου και τον Σκοπευτικό του Όμιλο.

Ο δήμαρχος Βόλου επέβλεψε τις εγκαταστάσεις και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καθώς αποτελεί ένα από τα πληρέστερα στην σκοπευτήρια διαθέτοντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας!

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καθώς μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της σκοποβολής όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε την διοργάνωση αγώνων, κάτι που θα φέρει χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου.

Να αναφερθεί πως το σκοπευτήριο πήλινου στόχου βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν. Αγχίαλο, δεξιά στο δρόμο προς τις Μικροθήβες ενώ ο κ. στην σημερινή του επίσκεψη δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος που οδηγεί στο σκοπευτήριο, σήμερα είναι χωματόδρομος, μήκους 1.200 μέτρων.

Το σκοπευτήριο περιλαμβάνει τρία trap, τρία double trap, τρία γήπεδα skeet και δύο γήπεδα sporting ενώ στην σημερινή του επίσκεψη ο κ. Μπέος πραγματοποίησε επιτυχημένη βολή.

φωτογραφία 2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση