Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΣΠΟΡ / Στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου ο Αχ. Μπέος
Στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου ο Αχ. Μπέος

Στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου ο Αχ. Μπέος

Το πιο σύγχρονο σκοπευτήριο πήλινου στόχου ολυμπιακών προδιαγραφών που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου ο δήμαρχος Αχ. . Το σκοπευτήριο κατασκευάστηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο και τον Σκοπευτικό του Όμιλο.

Ο δήμαρχος επέβλεψε τις εγκαταστάσεις και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καθώς αποτελεί ένα από τα πληρέστερα στην Ελλάδα σκοπευτήρια διαθέτοντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας!

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καθώς μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της σκοποβολής όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε την διοργάνωση αγώνων, κάτι που θα φέρει χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου.

Να αναφερθεί πως το σκοπευτήριο πήλινου στόχου βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν. Αγχίαλο, δεξιά στο δρόμο προς τις ενώ ο κ. στην σημερινή του επίσκεψη δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ασφαλτοστρωθεί ο που οδηγεί στο σκοπευτήριο, σήμερα είναι χωματόδρομος, μήκους 1.200 μέτρων.

Το σκοπευτήριο περιλαμβάνει τρία trap, τρία double trap, τρία γήπεδα skeet και δύο γήπεδα sporting ενώ στην σημερινή του επίσκεψη ο κ. Μπέος πραγματοποίησε επιτυχημένη βολή.

φωτογραφία 2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση