Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο πλευρό των πληγέντων πρόσκοποι και ΜΜΕ της Μαγνησίας
Στο πλευρό των πληγέντων πρόσκοποι και ΜΜΕ της Μαγνησίας

Στο πλευρό των πληγέντων πρόσκοποι και ΜΜΕ της Μαγνησίας

Στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για την ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους, που βασανίζονται, στη Αττική, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε και εμείς, όχι από μόνοι μας, αλλά έχοντας βαθιά πίστη στην αρχή ότι «η ισχύς» βρίσκεται «εν τη ενώσει»…

Έτσι, λοιπόν, το Ράδιο Ακρόαμα 99,8 fm, το www.akroama.gr, η ηλεκτρονική εφημερίδα www.pagasitikosnews.com και το volospage.blogspot.com. ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την προσπάθεια που κάνει η Περιφερειακή Ένωση Προσκόπων Μαγνησίας, πιστή στην υπόσχεση του Προσκόπου «να βοηθά κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση», για υλικών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν η Βόλου που καλεί τους γονείς να συνεισφέρουν με κάποια από τα παρακάιω είδη, οι “Μαμάδες της Μαγνησίας” και ο Φορέας “Ακακία”.

Όσοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε κάτι από το υστέρημά σας, παρακαλείσθε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή!

Οι έχουν άμεση ανάγκη από:

• Τρόφιμα (μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές)
• Φάρμακα (παιδικά σιρόπια, Betadine , Fucidin , γάζες)
• Νερά και χυμούς
• Είδη καθαριότητας: πετσέτες, μωρομάντηλα, σαμπουάν και σαπούνια

Τα υλικά θα συγκεντρώνονται σήμερα 24 Ιουλίου, στο Ξύλινο κτήριο των Προσκόπων της Οδού με Κωνσταντά και στο 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων στον Άναυρο (δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου), από τις 18.00 μέχρι τις 21.00.

Αύριο 25 Ιουλίου, τα είδη θα συγκεντρωθούν στο Ξύλινο Κτήριο, από τις 12.00 έως τις 15.00 και από τις 18.00 έως τις 20.00, καθώς και στο 7ο Σύστημα από τις 17.00 μέχρι τις 19.00.

Επίσης, αύριο το πρωί στο Ράδιο Ακρόαμα, στον 3ο όροφο του Nakos Center, από τις 09.00 έως τις 12.00.

Επιπλέον, ένα ακόμη σημείο συγκέντρωσης των παραπάνω ειδών, είναι και η αντιπροσωπεία «ΚΑΡΕΛΙΑ», στην οδό 2ας Νοεμβρίου 80 Γ’ , αύριο από τις 8.00 το πρωί έως τις 2.00 μ.μ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση