Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ο Αλ. Μεϊκόπουλος
Στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ο Αλ. Μεϊκόπουλος

Στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ο Αλ. Μεϊκόπουλος

Σήμερα Πέμπτη 3/9/2020 και πριν από την έναρξη των θεραπευτικών προγραμμάτων , τα οποία θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, επισκέφτηκε το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ο βουλευτής Μαγνησίας  Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, για να ενημερωθεί για τα υγειονομικά στάνταρ που τηρούνται από την ΕΛΕΠΑΠ εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

Στη συνάντηση παρέστησαν η πρόεδρος της ΤΔΕ  Πέπη Παπανδρέου, η αντιπρόεδρος Μένια Παπαρήγα, η γραμματέας   Ευγενία Καρακέφα-Μακρή και η υπεύθυνη του Παραρτήματος Σταυρούλα Ευαγγέλου.

Ο κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος κατά τη συνάντηση επεσήμανε την άψογη τήρηση των μέτρων ασφάλειας και προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού στο προσωπικό και τους ωφελούμενους του παραρτήματος.

Επίσης, έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τις νέες αναβαθμισμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του Παραρτήματος, ευχόμενος η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου να συνεχίσει να παρέχει απρόσκοπτα τις σημαντικές της υπηρεσίες στον τομέα της Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή για το ενδιαφέρον και τη συνεχή υποστήριξή του προς το Παράρτημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το σχέδιο της Κομισιόν για το προσφυγικό – Όλες οι αλλαγές - https://t.co/gUqnJzr1uC -

  • Μασάζ στον Ερντογάν: «Κρίσιμες οι διερευνητικές με την Ελλάδα» - https://t.co/PMU6bPBf0Z -

  • Κορωνοϊός: 358 νέα κρούσματα, πέντε θάνατοι - https://t.co/CTFa9de2xs -

"Αλιεύοντας" την είδηση