Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης
Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης

Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης

Στο κτίριο Σπίρερ μεταφέρεται το αρχείο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημ. Πέγιουε, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “”.

Το αρχείο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης θα μεταφερθεί από το υπόγειο του Διοικητηρίου (κτίριο πρώην ) της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στο κτίριο «Σπίρερ».

Η εργασία περιλαμβάνει, μισθώματα μεταφορικών μέσων, μεταφορά φακέλων αρχείου από το Διοικητήριο, αποσυναρμολόγηση και μεταφορά παλαιών ραφιών dexion από το Διοικητήριο, εκφόρτωση φακέλων και παλαιών ραφιών στο κτίριο «Σπίρερ», τποθέτηση και συναρμολόγηση των ραφιών, αρχειοθέτηση φακέλων αρχείου καθώς και μεταφορά αρχείου και επίπλων του ΔΗΚΙ από το υπόγειο του κτιρίου «Σπίρερ» στο Μουσείο ς Αντίστασης στη , Χρ. Λούλη και Κρήτης.

Η συνολική αμοιβή θα είναι 8.364,00 συμπεριλαμομένου του ΦΠΑ, ενώ ο ανάδοχος πριν την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να καταθέσει την εκ του νόμου προβλεπόμενη εγγυητική . Το σχετικό χρηματικό ένταλμα θα εκδοθεί στο όνομα του δικαιούχου βάσει νομίμων δικαιολογητικών.

Εν τω μεταξύ, με απευθείας ανάθεση αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης με ιδιώτη, µε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης της ομάδας εργασίας του Δήμου Βόλου για το έργο «Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Σκηνής Δημοτικού Θεάτρου Βόλου», ποσού 9.840 με ΦΠΑ.

Σύμφωνα με την απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη “”, ο ανάδοχος θα αναλάβει την υποστήριξη της ομάδας εργασίας του Δήμο για το έργο για τη μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και σκηνής Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, με τη λήψη στοιχείων, την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης µε την επισήμανση των προβλημάτων και κρίσιμων ζητημάτων και την υποβολή προτάσεων που θα περιληφθούν στην σύνταξη της οριστικής μελέτης του έργου.

Οι υπηρεσίες από τον συγκεκριμένο πάροχο θα παρασχεθούν σύμφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές, που προβλέπονται ενώ η πληρωμή της αμοιβής του παρόχου των υπηρεσιών, θα γίνει µε το πέρας των υπηρεσιών και µε την έκδοση ενττος πληρωμής, μετά την υποβολή εκ μέρους της ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση