Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης
Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης

Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης

Στο κτίριο Σπίρερ μεταφέρεται το αρχείο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημ. Πέγιουε, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Το αρχείο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης θα μεταφερθεί από το υπόγειο του Διοικητηρίου (κτίριο πρώην ΝΑΜ) της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στο κτίριο «Σπίρερ».

Η εργασία περιλαμβάνει, μισθώματα μεταφορικών μέσων, μεταφορά φακέλων αρχείου από το Διοικητήριο, αποσυναρμολόγηση και μεταφορά παλαιών ραφιών dexion από το Διοικητήριο, εκφόρτωση φακέλων και παλαιών ραφιών στο κτίριο «Σπίρερ», τποθέτηση και συναρμολόγηση των ραφιών, αρχειοθέτηση φακέλων αρχείου καθώς και μεταφορά αρχείου και επίπλων του ΔΗΚΙ από το υπόγειο του κτιρίου «Σπίρερ» στο Εθνικής Αντίστασης στη Ν. Ιωνία, Χρ. Λούλη και Κρήτης.

Η συνολική αμοιβή θα είναι 8.364,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ ο ανάδοχος πριν την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να καταθέσει την εκ του νόμου προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή. Το σχετικό χρηματικό ένταλμα θα εκδοθεί στο όνομα του δικαιούχου βάσει νομίμων δικαιολογητικών.

Εν τω μεταξύ, με απευθείας ανάθεση αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης με ιδιώτη, µε αντικείμενο την συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης της ομάδας εργασίας του Δήμου Βόλου για το έργο «Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Σκηνής Δημοτικού Θεάτρου Βόλου», ποσού 9.840 με ΦΠΑ.

Σύμφωνα με την απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”, ο ανάδοχος θα αναλάβει την υποστήριξη της ομάδας εργασίας του Δήμο για το για τη μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και σκηνής Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, με τη λήψη στοιχείων, την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης µε την επισήμανση των προβλημάτων και κρίσιμων ζητημάτων και την υποβολή προτάσεων που θα περιληφθούν στην σύνταξη της οριστικής μελέτης του έργου.

Οι από τον συγκεκριμένο πάροχο θα παρασχεθούν σύμφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές, που προβλέπονται ενώ η πληρωμή της αμοιβής του παρόχου των υπηρεσιών, θα γίνει εφάπαξ µε το πέρας των υπηρεσιών και µε την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή εκ μέρους της ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση