Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης
Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης

Στο κτίριο Σπίρερ το αρχείο της Διεύθυνσης Δόμησης

Στο κτίριο μεταφέρεται το αρχείο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης με του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημ. Πέγιουε, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Το αρχείο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης θα μεταφερθεί από το του Διοικητηρίου (κτίριο πρώην ΝΑΜ) της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στο κτίριο «Σπίρερ».

Η εργασία περιλαμβάνει, μισθώματα μεταφορικών μέσων, μεταφορά φακέλων αρχείου από το Διοικητήριο, αποσυναρμολόγηση και μεταφορά παλαιών ραφιών dexion από το Διοικητήριο, εκφόρτωση φακέλων και παλαιών ραφιών στο κτίριο «Σπίρερ», τποθέτηση και συναρμολόγηση των ραφιών, αρχειοθέτηση φακέλων αρχείου καθώς και μεταφορά αρχείου και επίπλων του ΔΗΚΙ από το του κτιρίου «Σπίρερ» στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στη Ν. Ιωνία, Χρ. Λούλη και Κρήτης.

Η συνολική αμοιβή θα είναι 8.364,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ ο ανάδοχος πριν την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να καταθέσει την εκ του νόμου προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή. Το σχετικό χρηματικό ένταλμα θα εκδοθεί στο όνομα του δικαιούχου βάσει νομίμων δικαιολογητικών.

Εν τω μεταξύ, με απευθείας ανάθεση αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης με ιδιώτη, µε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης της ομάδας εργασίας του Δήμου Βόλου για το έργο «Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Σκηνής Δημοτικού Θεάτρου Βόλου», ποσού 9.840 με ΦΠΑ.

Σύμφωνα με την η οποία αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”, ο ανάδοχος θα αναλάβει την υποστήριξη της ομάδας εργασίας του Δήμο για το για τη μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και σκηνής Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, με τη λήψη στοιχείων, την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης µε την επισήμανση των προβλημάτων και κρίσιμων ζητημάτων και την υποβολή προτάσεων που θα περιληφθούν στην της οριστικής μελέτης του έργου.

Οι υπηρεσίες από τον συγκεκριμένο πάροχο θα παρασχεθούν σύμφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές, που προβλέπονται ενώ η πληρωμή της αμοιβής του παρόχου των υπηρεσιών, θα γίνει εφάπαξ µε το πέρας των υπηρεσιών και µε την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή εκ μέρους της ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση