Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες
Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες

Περίπου 2.000 πολίτες της Μαγνησίας χθες επέλεξαν να συστρατευτούν, κατακλύζοντας τις κάλπες για την εκλογή προέδρου του – ΠΣ που υπήρχαν σε 11 εκλογικά κέντρα στον νομό Μαγνησίας.

Τα πάνω από 1.100 νέα μαζί με τα παλιά μέλη του κόμματος που πήραν μέρος στην χθεσινή γιορτινή και αγωνιστική διαδικασία έστειλαν τελικά πίσω τον λογαριασμό για την ακρίβεια, την πανδημία, την της δημόσιας ς και Παιδείας και το ξεχαρβάλωμα των κοινωνικών κατακτήσεων από μια κυβέρνηση που υπάρχει για να φροντίζει τα συμφέροντα των πολύ λίγων.

Οι δημοκρατικοί , προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες της Μαγνησίας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης και της ς τους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή της.

Η μαχητικότητα, το «φτάνει πια», η συντροφική διάθεση υπήρχαν χθες διάχυτες σε αυτά τα εκλογικά .
Από τον 92χρονο συνταξιούχο έμπορο στο μαγαζί του οποίου ψώνιζαν οι γονείς και οι γιαγιάδες , μέχρι τους 15χρο νέους, παντού γύρω μας χθες αισθανόμασταν την αποφασιστικότητα της συμμετοχής, την της αντίστασης , την συγκίνηση της συμπόρευσης, την ελπίδα για ένα καλύτερο .

Η συμμετοχή τόσο πολλών νέων και παλιών μελών, δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό γεγονός και ταυτόχρονα αποτελεί ένα άλμα στην μετασχηματισμού του – ΠΣ σε σύγχρονο, εξωστρεφές, δημοκρατικό κόμμα των μελών του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση