Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες
Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες

Περίπου 2.000 της Μαγνησίας χθες επέλεξαν να συστρατευτούν, κατακλύζοντας τις κάλπες για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που υπήρχαν σε 11 εκλογικά κέντρα στον νομό Μαγνησίας.

Τα πάνω από 1. νέα μαζί με τα παλιά μέλη του κόμματος που πήραν μέρος στην χθεσινή γιορτινή και αγωνιστική διαδικασία έστειλαν τελικά πίσω τον λογαριασμό για την ακρίβεια, την πανδημία, την της δημόσιας υγείας και Παιδείας και το ξεχαρβάλωμα των κοινωνικών κατακτήσεων από μια κυβέρνηση που υπάρχει για να φροντίζει τα συμφέροντα των πολύ λίγων.

Οι δημοκρατικοί , προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες της Μαγνησίας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης και της απόφασης τους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή της.

Η μαχητικότητα, το «φτάνει πια», η συντροφική διάθεση υπήρχαν χθες διάχυτες σε αυτά τα εκλογικά τμήματα.
Από τον 92χρονο συνταξιούχο έμπορο στο μαγαζί του οποίου ψώνιζαν οι γονείς και οι γιαγιάδες , μέχρι τους 15χρονους νέους, παντού γύρω μας χθες αισθανόμασταν την αποφασιστικότητα της συμμετοχής, την χαρά της αντίστασης , την συγκίνηση της συμπόρευσης, την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Η συμμετοχή τόσο πολλών νέων και παλιών μελών, δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό γεγονός και ταυτόχρονα αποτελεί ένα στην πορεία μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε σύγχρονο, εξωστρεφές, δημοκρατικό κόμμα των μελών του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση