Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες
Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 2.000 Μαγνησιώτες

Περίπου 2.000 της χθες επέλεξαν να συστρατευτούν, κατακλύζοντας τις για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που υπήρχαν σε 11 εκλογικά κέντρα στον νομό Μαγνησίας.

Τα πάνω από 1.100 νέα μαζί με τα παλιά μέλη του κόμματος που πήραν μέρος στην χθεσινή γιορτινή και αγωνιστική διαδικασία έστειλαν τελικά πίσω τον λογαριασμό για την ακρίβεια, την πανδημία, την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και Παιδείας και το ξεχαρβάλωμα των κοινωνικών κατακτήσεων από μια κυβέρνηση που υπάρχει για να φροντίζει τα συμφέροντα των πολύ λίγων.

Οι δημοκρατικοί , προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες της έστειλαν ένα ηχηρό αποδοκιμασίας της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης και της απόφασης τους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή της.

Η μαχητικότητα, το «φτάνει πια», η συντροφική διάθεση υπήρχαν χθες διάχυτες σε αυτά τα εκλογικά τμήματα.
Από τον 92χρονο συνταξιούχο έμπορο στο μαγαζί του οποίου ψώνιζαν οι γονείς και οι γιαγιάδες , μέχρι τους 15χρονους νέους, παντού γύρω μας χθες αισθανόμασταν την αποφασιστικότητα της συμμετοχής, την χαρά της αντίστασης , την συγκίνηση της συμπόρευσης, την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Η συμμετοχή τόσο πολλών νέων και παλιών μελών, δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό γεγονός και ταυτόχρονα αποτελεί ένα άλμα στην μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε σύγχρονο, εξωστρεφές, δημοκρατικό κόμμα των μελών του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση