Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στις εργασίες τοποθέτησης ελαστικού τάπητα ο Δήμαρχος Βόλου
Στις εργασίες τοποθέτησης ελαστικού τάπητα ο Δήμαρχος Βόλου

Στις εργασίες τοποθέτησης ελαστικού τάπητα ο Δήμαρχος Βόλου

ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΣΕ

 

Τις εργασίες τοποθέτησης ελαστικού τάπητα στις σιδηροδρομικές γραμμές της οδού Μπότσαρη οι οποίες και έχουν ξεκινήσει από χθες Κυριακή και θα έχουν ολοκληρωθεί έως και την Πέμπτη επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου Αχ.  Μπέος.

Σημειώνεται πως λόγω των εργασιών έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των τρένων, αλλά και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τη συγκεκριμένη διάβαση ενώ η επιβίβαση των επιβατών από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Βόλου γίνεται με λεωφορεία μέχρι τα Μελισσάτικα από όπου και παίρνουν το τρένο και αντίστοιχα.

Ο κ. Μπέος τόνισε πως πρόκειται για ένα έργο για το οποίο  «η Δημοτική Αρχή δεν δδικεί τα εύσημα καθώς είναι υποχρεωμένη απέναντι στους πολίτες να προχωρά, όπου έχει την δυνατότητα, στην υλοποίηση έργων που άπτονται θεμάτων ς τους» και ξεκαθάρισε, σε απάντηση διαφόρων δημοσιευμάτων και αναφορών, πως πρόκειται για ένα έργο το οποίο υλοποιεί ο Δήμος και όχι ο .

“Το συγκεκριμένο έργο κατασκευάζεται από την Δημοτική Αρχή για τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης γιατί στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα και για εμάς είναι προτεραιότητα η των πολιτών. Ακόμη και το λεωφορείο που εξυπηρετεί τους πολίτες πληρώνεται με χρήματα του Δήμου Βόλου” και πρόσθεσε “η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στους πολίτες αλλά δυστυχώς η και το ρεπορτάζ ενάντια στην αλήθεια έχει γίνει νούμερο ένα και είναι λυπηρό αυτό. Σήμερα γράφτηκε και ειπώθηκε ότι αυτό το έργο κατασκευάζεται από τον . Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει. Εμείς βοηθάμε και προσπαθούμε να κάνουμε έργα σε όφελος των πολιτών και της πόλης και τίποτα παραπάνω. Δεν δδικούμε ούτε βραβείο, ούτε τίποτα άλλο. Αναλογιστείτε όμως γιατί ένα απλό έργο όπως αυτό τόσα χρόνια δεν το έκανε κανένας”.

α αναφερθεί ότι την Πέμπτη θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα δοθεί σε κυκλοφορία το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου ενώ όπως δεσμεύτηκε ο κ. Μπέος μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν γίνει αντίστοιχες εργασίες και στις άλλες διαβάσεις καθώς όπως εξήγησε ο Δήμαρχος για να ξεκινήσουν τα συγκεκριμένα έργα πρέπει ο Δήμος να έρθει σε συνεννόηση με την ΤΡΑΙΟΣΕ και την Τροχαία.

Τις εργασίες επιβλέπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δόμησης, Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης.

 

Ο θηλυκός Μητσοτάκης «ξαναχτυπά»

Στο μεταξύ αναφορικά με ορισμένα ρεπορτάζ από συνεργάτες του Δημάρχου έγινε το ακόλουθο σχόλιο: “Πιστές στο δόγμα της συκοφαντίας, της διαστρέβλωσης και της ς οι πολιτικές χήρες του Σκοτινιώτη για πολλοστή φορά διαστρεβλώνουν την αλήθεια και προσπαθούν να αποκρύψουν ότι τα έργα που εκτελούνται στις διαβάσεις του ΟΣΕ, για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα γίνονται από συνεργεία του Δήμου Βόλου και όχι του Οργανισμού!

Βεβαίως δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως η σημερινή Δημοτική Αρχή μέσα σε λίγους μήνες εκτελεί έργα που χρόνιζαν επί δεκαετίες και που διευκολύνουν αφάνταστα την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών.

Δεν επιζητούμε τον έπαινο, γιατί απλώς κάνουμε τη δουλειά μας, αυτή που οι πολίτες μας ανέθεσαν, αλλά δεν ανεχόμαστε και τέτοιες συμπεριφορές.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση