Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στις 19 Δεκεμβρίου η επόμενη διανομή από την “Άνωση”
Στις 19 Δεκεμβρίου η επόμενη διανομή από την “Άνωση”

Στις 19 Δεκεμβρίου η επόμενη διανομή από την “Άνωση”

Για τις 19 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η επόμενη διανομή μέσω παραγγελιών από την , ενώ σήμερα σχηματίζονταν ουρές δεκάδων μέτρων από που ήθελαν να παραλάβουν τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει.

Σύμφωνα με τον εθελοντή της ς Δημ. Τσιλογιάννη «από τον Ιανουάριο του 2013, είχαμε να δούμε τόσο κόσμο».

Οι στη σημερινή διανομή έφτασαν τις 1.750 και θα διατεθούν συνολικά 53,5τ. προϊόντων και συγκεκριμένα 1,5τ. μέλι, πάνω από 1τ. αλεύρι ζέας, 5,5τ. μανταρίνια, 3,5τ. όσπρια, 4τ. τυρί, 24τ. λάδι και 13τ. αλεύρι.

Στη σημερινή διανομή υπήρχαν και προϊόντα εκτός παραγγελιών και ειδικότερα προϊόντα της ΒΙΟ.ΜΕ καθαριστικό γενικής χρήσης, κρεμοσάπουνο χεριών και μαλακτικό ρούχων, κεφαλοτύρι παραδοσιακό, μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και γιαούρτι πρόβιο παραδοσιακό, καθώς κι αλεύρι σικάλεως, πολύσπορο κι αλεύρι για πίτσα.

Ο κ. Τσιλογιάννης ανέφερε ότι στη σημερινή διανομή βρίσκονται στο Βόλο της ΒΙΟΜΕ που λειτουργούν το εργοστάσιο μόνοι τους εδώ και 2,5χρόνιακι εκτός από τα προϊόντα που έχουν μέσω παραγγελιών έχουν και κάποια εκτός παραγγελιών.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους παραγωγούς με το τυρί και το αλεύρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα υπάρξει άλλη μία διανομή στις 19 Δεκεμβρίου με πατάτες, εσπεριδοειδή κι ότι άλλο ζητήσει ο κόσμος.

Παράλληλα στη σημερινή διανομή, οι εθελοντές της Άνωσης μαζί με το θα μαγειρέψουν φαγητό, το οποίο θα σταλεί στους πρόσφυγες στην .

Όπως ανέφερε η της Άνωσης Σόφη Καπή «Μετά από πρόταση του υ θα ετοιμάσουμε φαγητό το οποίο θα σταλεί στην Ειδομένη.

Στη σημερινή διανομή συλλέγουμε ρουχισμό και άμεσης κατανάλωσης(Κουβέρτες Φλις, Αδιάβροχα-Γαλότσες, Σκουφιά, Γάντια, Κασκόλ και Ομπρέλες, Μπισκότα, Φρυγανιές, Κρουασάν, Ατομικοί χυμοί και Ξηροί καρποί) τα οποία επίσης θα σταλούν στους πρόσφυγες είτε στη Μυτιλήνη είτε στην Ειδομένη».

anwsi1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση