Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στήριξη προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ από την αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και Σποράδων
Στήριξη προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ από την αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και Σποράδων

Στήριξη προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ από την αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και Σποράδων

Τη στήριξη κι την πλήρη συάστση προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, την οποία επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ως κύριο θέμα τέθηκε η μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του τομέα στη Λάρισα, που σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, θα δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων. Όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά ανέφεραν όταν ένας πολίτης στο ομό Μαγνησίας θα καλεί το 166, θα συνομιλεί αρχικά με το ΕΚΑΒ στη Λάρισα και από εκεί θα διαβιβάζουν την κλήση στα ασθενοφόρα του Βόλου και κατ'επέκταση στα κέντρα υγείας του ομού Μαγνησίας. Όπως τόνισαν το τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου είναι θεσμός εδώ και 30 χρόνια και ήτανε ο πρώτος αριθμός 166 που «χτύπησε» στη .

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη εξέφρασε την συάστασή της στο δίκαιο όπως το χαρακτήρισε αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων, τονίζοντας παράλληλα «όποιοι επιθυμούν τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου στη Λάρισα θα πρέπει να επαναξιολογήσουν τις ανάγκες του τόπου και να λάβουν πολύ σοβαρά υπ'όψην τους τον πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που δέχεται ο Νομός Μαγνησίας, τη μορφολογία του Νομού με το Πήλιο και τις Σποράδες και τις όποιες επιπτώσεις θα προκληθούν με μια απόφαση μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου. Είμαστε κάθετα αντίθετα σε μια τέτοια απόφαση η οποία αντί να επιλύσει θα επιφέρει ακόμη περισσότερα προτα».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση