Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στήριξη εργαζομένων που συμμετέχουν στους ελέγχους για την αέρια ρύπανση στην Μαγνησία
Στήριξη εργαζομένων που συμμετέχουν στους ελέγχους για την αέρια ρύπανση στην Μαγνησία

Στήριξη εργαζομένων που συμμετέχουν στους ελέγχους για την αέρια ρύπανση στην Μαγνησία

 

Το Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας & Σποράδων του Συλλόγου Εργαζομένων της στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους και δηλώνει απερίφραστα ότι οι υπάλληλοι  της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων που συμμετέχουν στους περιβαλλοντικούς ελέγχους εργάζονται προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών του Βόλου, διενεργούν ελέγχους σύμφωνα με την ισχύουσα και γνώμονά τους έχουν την του περιβάλλοντος στην της αέριας ρύπανσης, καθώς και οι ίδιοι με τις οικογένειές τους διαμένουν στην πόλη του Βόλου.

Η Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν οι του δημάρχου Βόλου Αχ.  Μπέου σχετικά με την πλημμελή τήρηση των καθηκόντων των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων της για την αέρια ρύπανση.

Ο δήμαρχος Βόλου, που λίγο καιρό πριν αρνούνταν την ίδια την ύπαρξη αυτής καθ’ εαυτής της αέριας ρύπανσης στην πόλη που διοικεί, κατήγγειλε δημοσίως ότι υπάλληλοι της Περιφέρειας χρηματίζονται κι έχουν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος («απόκτηση εξοχικών») από την πλημμελή τήρηση των καθηκόντων τους προς όφελος των βιομηχανιών.

“Θεωρούμε τις αβάσιμες, ανυπόστατες και κακοήθεις και στηρίζουμε τους  συναδέλφους μας στο δύσκολο που επιτελούν. Απαιτούμε δε από την Περιφερειακή Αρχή να εκκινήσει την νομική διαδικασία υπεράσπισης της υπηρεσιακής τιμής των συναδέλφων μας απέναντι σε τέτοιες αήθεις , ιδίως απ’ τη στιγμή που δημοσίως έχει δηλώσει ότι αυτοί επιτελούν με κάθε νομιμότητα τα καθήκοντά τους, για τα οποία οι συνάδελφοι ούτως ή άλλως εντέλλονται εδώ και δέκα χρόνια από την ίδια ταύτη Περιφερειακή Αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε βέβαιοι ότι η Δικαιοσύνη θα δώσει τις απαντήσεις που όλοι μας προσδοκούμε” αναφέρεται.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

  • Επαίνεσε το Νότιο Πήλιο η Γιάννα Αγγελοπούλου #νότιοΠήλιο - https://t.co/Qo2Q6LId8S -

"Αλιεύοντας" την είδηση