Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην Philoxenia 2021 Βόλος, Πήλιο και Σκιάθος
Στην Philoxenia 2021 Βόλος, Πήλιο και Σκιάθος

Στην Philoxenia 2021 Βόλος, Πήλιο και Σκιάθος

Οι Δήμοι Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου θα συμμετέχουν στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού,  που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 έως 14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 15 σταντ 13  .

Οι επαγγελματίες τουρισμού, εστίασης και κ.λπ.  που θέλουν να συμμετάσχουν ή να επισκεφθούν την έκθεση μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους στον σύνδεσμο:  https://services.helexpo.gr/philoxenia20121reg/.

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο περίπτερο μπορούν να ενημερωθούν για το πρωτόκολλο λειτουργίας της HELEXPO στον σύνδεσμο: https://philoxenia.helexpo.gr.el/protokollo-leitoyrgias.

Ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου θα συμμετάσχει στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού,  που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 έως 14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Philoxenia εδώ και 35 χρόνια είναι η σημαντικότερη ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος. Η δυναμική της Philoxenia αποτυπώνεται και μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες, workshops και σημαντικές συναντήσεις.

Η συμμετοχή του Δήμου στη Philoxenia, είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού η Σκιάθος είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός για το κοινό της Βόρειας Ελλάδος, όπως απέδειξε και η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2021 με θετικό πρόσημο, μεταφέροντας περισσότερους από 50.000 επισκέπτες.

Στο περίπτερο 13 της έκθεσης στο stand Α2, ο Δήμος Σκιάθου, έχει οργανώσει ένα σύγχρονο χώρο (25τμ), όπου περιμένει να καλωσορίσει τον κόσμο του τουρισμού από όλη τη χώρα αλλά και να φιλοξενήσει τις συναντήσεις των επαγγελματιών του τουρισμού της Σκιάθου.

.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση