Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» το Επιμελητήριο
Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» το Επιμελητήριο

Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» το Επιμελητήριο

Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» που διοργανώνεται στην Τεργέστη της ς από 7 έως και 10 Μαρτίου 2015, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις-το Μαγνησίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – των προϊόντων τους.
Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ' ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Συμμετέχουν εκθέτες από όλες τις περιοχές της Ιταλίας, όπως Abruzzo, Calabria, Campania, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Marche, Molise, Puglia, Sardegna, Sicilia, Toscana, Trentino Alto Adige, Umbria, Veneto καθώς και από τις γείτονες χώρες όπως Κροατία, Ελλάδα, Αλία κ.α.

Λόγω της γεωγραφικής θέσης της Τεργέστης, που είναι εξέχουσας στρατηγικής πολιτικής και οικονομικής σημασίας η έκθεση παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα από χώρες όπως η Σλοβενία, Σλοβακία, , Κροατία, ερμανία κ.α. με τις οποίες η περιοχή διατηρεί άριστες μακρόχρονες σχέσεις και αποτελεί για εκείνες πύλη εισόδου στην Δυτική Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εκτός της ς λαδιού, ς και γενικώς προϊόντων ς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερόμενων.
Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης,καθώς επίσης γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.
Το θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2421094700.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση