Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» το Επιμελητήριο
Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» το Επιμελητήριο

Στην «OLIOCAPITALE –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» το Επιμελητήριο

Στην « –ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ» που διοργανώνεται στην Τεργέστη της Ιταλίας από 7 έως και 10 Μαρτίου 2015, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις-το , στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την των προϊόντων τους.
Η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο .

Συμμετέχουν εκθέτες από όλες τις περιοχές της Ιταλίας, όπως Abruzzo, Calabria, Campania, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Marche, Molise, Puglia, Sardegna, Sicilia, Toscana, Trentino Alto Adige, Umbria, Veneto καθώς και από τις γείτονες χώρες όπως Κροατία, , κ.α.

Λόγω της γεωγραφικής θέσης της Τεργέστης, που είναι εξέχουσας στρατηγικής πολιτικής και οικονομικής σημασίας η παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα από χώρες όπως η Σλοβενία, Σλοβακία, Αυστρία, Κροατία, Γερμανία κ.α. με τις οποίες η περιοχή διατηρεί άριστες μακρόχρονες σχέσεις και αποτελεί για εκείνες πύλη εισόδου στην Δυτική Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικώς προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερόμενων.
Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης,καθώς επίσης γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.
Το θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2421090.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση