Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην Οικονομική Επιτροπή η εκμίσθωση μηχανημάτων για τις ανάγκες του δήμου
Στην Οικονομική Επιτροπή η εκμίσθωση μηχανημάτων για τις ανάγκες του δήμου

Στην Οικονομική Επιτροπή η εκμίσθωση μηχανημάτων για τις ανάγκες του δήμου

Το θέμ της έγκρισης μελέτης κι της κατάρτισης όρων διακήρυξης για την διενέργεια δημόσιου ανοιχτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την Εκμίσθωση μηχανημάτων και οχημάτων, για την κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 152.744,44 € με , διάρκειας 12 μηνών, έρχεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 14 οεμβρίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου.

Επίσης, θα γίνουν αναλήψεις πολυετών υποχρεώσεων, για την κάλυψη  δαπάνης της συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών στον Οικισμό ς για το διάστημα 2016  – 2018 και για την Προμήθεια αστικού εξοπλισμού και Προμήθεια υλικών σήμανσης της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Δ. Βόλου με ανοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, για τα έτη 2016 -2017.

Η θα λάβει σχετικά με την έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για Προμήθεια αστικού εξοπλισμού και υλικών σήμανσης οδών του Δήμου Βόλου, διάρκεια ενός έτους από την υπογραφή της ς, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 123.962,80 € συμπεριλαμομένου του .

Τέλος, θα καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης δημοπρασίας για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στη θέση «Μαγούλες» Νέων Παγασών Βόλου και για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πλατείας Αγίου Λαυρεντίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση