Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην ΕΠΖ η ΣΜΠΕ του ΓΠΣ Βόλου

Στην ΕΠΖ η ΣΜΠΕ του ΓΠΣ Βόλου

Απόφση γι την παραλαβή της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Σ) για την «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος (Π.Σ.) Βόλου», θα λάβει η , που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, στις 13.30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Συγκεκριμένα η ΕΠΖ θα λάβει για την παραλαβή του Β2 σταδίου της μελέτης και επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Ν. ς», της Ειδικής Έκθεσης Αντιστοίχησης χρήσεων γης του Β1 Σταδίου της μελέτης: «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Ν. ς» καθώς και των τροποποιήσεών της όπως προέκυψαν στο Β2 της παραπάνω μελέτης.

Επίσης, θα ληφθεί για τη Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας της Β1 Φάσης της μελέτης: «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας» και τη Μελέτη Στρατηγικών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση