Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην Επιθεώρηση Εργασίας εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου στη σήραγγα της Γορίτσας
Στην Επιθεώρηση Εργασίας  εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου στη σήραγγα της Γορίτσας

Στην Επιθεώρηση Εργασίας εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου στη σήραγγα της Γορίτσας

Στην Επιθεώρηση Εργασίας προσέφυγαν εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου, καταγγέλλοντας ότι προσφέρουν τις στη σήραγγα της Γορίτσας χωρίς προηγουμένως να έχουν εκπαιδευτεί, ενώ για την πρόθεσή τους αυτή δέχθηκαν τα “πυρά” της δημοτικής αρχής Βόλου.

Σχολιάζοντας την προσφυγή η δημοτική αρχή τονίζει: «Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την προσφυγή εργαζομένων του Δήμου μας στην Επιθεώρηση Εργασίας γιατί δήθεν έχουν κληθεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες στη σήραγγα της Γορίτσας χωρίς προηγουμένως να έχουν εκπαιδευτεί.

Ελπίζουμε η ενέργειά τους αυτή να οφείλεται απλώς σε φυγοπονία και όχι σε δολιότητα, ενταγμένη στη στείρα αντιπολίτευση που ασκείται προς τη Δημοτική Αρχή. Και τούτο γιατί ουδέν θέμα υφίσταται αφού η σήραγγα μέχρι και το τέλος του Αυγούστου λειτουργεί με προσωπικό του αναδόχου κατασκευαστή και οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται εκεί ακριβώς για να εκπαιδευτούν!!!

Συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα το άσκοπο του θορύβου που επιχειρήθηκε να προκληθεί και τη σοβαρότητα των επιχειρημάτων που συνδικαλιστές, πολιτικοί και δημοσιογραφικά σκουπίδια μετέρχονται.

Σε κάθε περίπτωση και αυτοί οι λίγοι που απέμειναν να θέλουν να αμείβονται χωρίς να εργάζονται, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ματαιοπονούν.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς είναι να τους χορηγήσουμε υδρόφιλες πετσέτες, εν όψει θέρους, για την κοπιώδη τους που θα είναι να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά την Πυροσβεστική και την Αστυνομία αν – ο μη γένοιτο – συμβεί κάποιο ατύχημα.

Και αν γι’ αυτή την απατούνται και σωματικά και ψυχολογικά τεστ, τότε αν δεν τα περάσουν με επιτυχία, φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύ ουσιώδης λόγος να κριθούν παντελώς ακατάλληλοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει, όταν χιλιάδες συμπολιτών μας δοκιμάζονται σκληρά στην ανεργία ή εργάζονται με υποσχέσεις πληρωμής στο…μέλλον…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση