Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην Επιθεώρηση Εργασίας εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου στη σήραγγα της Γορίτσας
Στην Επιθεώρηση Εργασίας  εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου στη σήραγγα της Γορίτσας

Στην Επιθεώρηση Εργασίας εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου στη σήραγγα της Γορίτσας

Στην προσέφυγαν εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου, καταγγέλλοντας ότι προσφέρουν τις στη σήραγγα της Γορίτσας χωρίς προηγουμένως να έχουν εκπαιδευτεί, ενώ για την πρόθεσή τους αυτή δέχθηκαν τα “πυρά” της δημοτικής αρχής Βόλου.

Σχολιάζοντας την η τονίζει: «Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την εργαζομένων του Δήμου μας στην γιατί δήθεν έχουν κληθεί να προσφέρουν τις στη σήραγγα της Γορίτσας χωρίς προηγουμένως να έχουν εκπαιδευτεί.

Ελπίζουμε η ενέργειά τους αυτή να οφείλεται απλώς σε φυγοπονία και όχι σε δολιότητα, ενταγμένη στη στείρα που ασκείται προς τη . Και τούτο γιατί ουδέν θέμα υφίσταται αφού η σήραγγα μέχρι και το τέλος του Αυγούστου λειτουργεί με προσωπικό του αναδόχου κατασκευαστή και οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται εκεί ακριβώς για να εκπαιδευτούν!!!

Συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα το άσκοπο του θορύβου που επιχειρήθηκε να προκληθεί και τη σοβαρότητα των επιχειρημάτων που , πολιτικοί και δημοσιογραφικά σκουπίδια μετέρχονται.

Σε κάθε περίπτωση και αυτοί οι λίγοι που απέμειναν να θέλουν να αμείβονται χωρίς να εργάζονται, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ματαιοπονούν.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς είναι να τους χορηγήσουμε υδρόφιλες πετσέτες, εν όψει θέρους, για την κοπιώδη εργασία τους που θα είναι να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά την Πυροσβεστική και την Αστυνομία αν – ο μη γένοιτο – συμβεί κάποιο ατύχημα.

Και αν γι’ αυτή την εργασία απατούνται και σωματικά και ψυχολογικά τεστ, τότε αν δεν τα περάσουν με επιτυχία, φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύ ουσιώδης λόγος να κριθούν παντελώς ακατάλληλοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους .

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει, όταν χιλιάδες συμπολιτών μας δοκιμάζονται σκληρά στην ή εργάζονται με υποσχέσεις πληρωμής στο…μέλλον…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλικούς κόμβους στον Αλμυρό κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #κυκλικοίκόμβοι - https://t.co/3Bp6uwk602 -

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

"Αλιεύοντας" την είδηση