Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ

Την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Νομού Μαγνησίας, κ.κ. Πλουμιστός, Ζεϊμπέκης, Αποστολόπουλος, Πασσιάς και Παπαϊωάννου.

Από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν, περιβαλλοντικά θέματα, όπως η νομιμοποίηση συμβάσεων επικίνδυνων αποβλήτων και η συλλογή και επικίνδυνων αποβλήτων, το θέμα των παράνομων δραστηριοτήτων στον κλάδο των συνεργείων και οι νόμιμες άδειες λειτουργίας.

Η αντιπεριφερειάρχης  από την πλευρά της τόνισε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, παρά την υποστελέχωσή τους σε έμψυχο δυναμικό, προβαίνουν σε συνεχείς ελέγχους για την νόμιμη αδειοδότηση συνεργείων, σε έλεγχο νομιμοποίησης και ότι σε περιπτώσεις παράνομης δραστηριότητας η δεν προτίθεται να δείξει καμία ανοχή. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο και υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Όπως τόνισαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αυτή η ήταν στο πλαίσιο ενός κύκλου ενεργειών, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη νομιμότητα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση