Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Νομού Μαγνησίας, κ.κ. Πλουμιστός, Ζεϊμπέκης, Αποστολόπουλος, Πασσιάς και Παπαϊωάννου.

Από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν, περιβαλλοντικά θέματα, όπως η νομιμοποίηση συμβάσεων επικίνδυνων αποβλήτων και η συλλογή και παράδοση επικίνδυνων αποβλήτων, το θέμα των παράνομων δραστηριοτήτων στον κλάδο των συνεργείων και οι νόμιμες άδειες λειτουργίας.

Η αντιπεριφερειάρχης  από την πλευρά της τόνισε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, παρά την υποστελέχωσή τους σε έμψυχο δυναμικό, προβαίνουν σε συνεχείς ελέγχους για την νόμιμη αδειοδότηση συνεργείων, σε έλεγχο νομιμοποίησης και ότι σε περιπτώσεις παράνομης δραστηριότητας η Περιφέρεια δεν προτίθεται να δείξει καμία ανοχή. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Όπως τόνισαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αυτή η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο ενός κύκλου ενεργειών, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη νομιμότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση