Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ τα μέλη του ΣΙΣΑΜ

Την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων , επισκέφθηκαν στο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Νομού , κ.κ. Πλουμιστός, Ζεϊμπέκης, Αποστολόπουλος, Πασσιάς και Παπαϊωάννου.

Από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν, περιβαλλοντικά θέματα, όπως η νομιμοποίηση συμβάσεων επικίνδυνων αποβλήτων και η συλλογή και παράδοση επικίνδυνων αποβλήτων, το θέμα των παράνομων δραστηριοτήτων στον κλάδο των συνεργείων και οι νόμιμες άδειες λειτουργίας.

Η   από την πλευρά της τόνισε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, παρά την υποστελέχωσή τους σε έμψυχο δυναμικό, προβαίνουν σε συνεχείς ελέγχους για την νόμιμη αδειοδότηση συνεργείων, σε έλεγχο νομιμοποίησης και ότι σε περιπτώσεις παράνομης δραστηριότητας η Περιφέρεια δεν προτίθεται να δείξει καμία ανοχή. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο και υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Όπως τόνισαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αυτή η ήταν στο πλαίσιο ενός κύκλου ενεργειών, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη νομιμότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

"Αλιεύοντας" την είδηση