Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η νέα διοικήτρια δομής φιλοξενίας
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η νέα διοικήτρια δομής φιλοξενίας

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η νέα διοικήτρια δομής φιλοξενίας

Την αεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η διοικήτρια της Δομής Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής ς στο Βόλο  Ευαγγελία ιαλίδη.

Συζητήθηκε μια σειρά από θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Δομής και δρομολογήθηκε για τις αμέσως επόμενες ημέρες η δι δειγματοληπτικών ελέγχων για τον Covid-19, με την κ. Κολυνδρίνη να επισημαίνει την ανάγκη διασφάλισης της δημόσιας υγείας, με τους κανόνες και τους όρους που έχουν επιβληθεί από τη ενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και της Κυβέρνησης.

Σημαντικό επίσης θέμα που συζητήθηκε ήταν η μεταφορά μαθητών από την υφιστάμενη Δομή του Βόλου προς τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαγνησίας, με την κ. Κολυνδρίνη να ενημερώνει την Διοικήτρια της Δομής, για την σχετική διαδικασία που ακολουθεί η ς στη μεταφορά των μαθητών.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με την κ. Κολυνδρίνη και την κ. Γιαλίδη να συμφωνούν στη συνέχιση της καλής ς, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της Δομής στο Βόλο, χωρίς προτα, χωρίς , προκειμένου όσοι φιλοξενούνται εκεί να γίνουν κομμάτι της κοινωνίας μας και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν ομαλά σε αυτήν.

Η κ. Κολυνδρίνη συνεχάρη την κ. Γιαλίδη για την τοποθέτησή της στη θέση της διοικήτριας, εξήρε το έργο της στη Δομή, επισημαίνοντας τις οργανωτικές της ικανότητες και της ευχήθηκε καλή θητεία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση