Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η νέα διοικήτρια δομής φιλοξενίας
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η νέα διοικήτρια δομής φιλοξενίας

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η νέα διοικήτρια δομής φιλοξενίας

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, , επισκέφθηκε στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η διοικήτρια της Δομής Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας στο Βόλο  Ευαγγελία Γιαλίδη.

Συζητήθηκε μια σειρά από θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Δομής και δρομολογήθηκε για τις αμέσως επόμενες ημέρες η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για τον Covid-19, με την κ. να επισημαίνει την ανάγκη διασφάλισης της δημόσιας υγείας, με τους κανόνες και τους όρους που έχουν επιβληθεί από τη και της Κυβέρνησης.

Σημαντικό επίσης θέμα που συζητήθηκε ήταν η μεταφορά ών από την υφιστάμενη Δομή του Βόλου προς τα της ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαγνησίας, με την κ. να ενημερώνει την Διοικήτρια της Δομής, για την σχετική διαδικασία που ακολουθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη μεταφορά των ών.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με την κ. Κολυνδρίνη και την κ. Γιαλίδη να συμφωνούν στη συνέχιση της καλής συνεργασίας, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της Δομής στο Βόλο, χωρίς προβλήματα, χωρίς , προκειμένου όσοι φιλοξενούνται εκεί να γίνουν κομμάτι της ς μας και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν ομαλά σε αυτήν.

Η κ. Κολυνδρίνη συνεχάρη την κ. Γιαλίδη για την τοποθέτησή της στη θέση της διοικήτριας, εξήρε το έργο της στη Δομή, επισημαίνοντας τις οργανωτικές της ικανότητες και της ευχήθηκε καλή θητεία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση