Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Πράττος
Στην αντεπίθεση πέρασε ο  Δημοτικός  Σύμβουλος Γ. Πράττος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Πράττος

 Στην αντεπίθεση πέρασε ο  Δημοτικός  Σύμβουλος Γιώργος , κατά της μείζονος μειοψηφίας με αφορμή  τα όσα κατήγγειλε η τελευταία κατά της δημοτικής αρχής και του ιδίου.

Χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ.  αναφέρει: “ Ξεπέρασε πλέον κάθε ανεκτό όριο η πολιτική αλητεία και ο τυχοδιωκτισμός του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και των συνεργατών του, που έφθασαν στο σημείο να με κατονομάσουν σαν ηθικό αυτουργό του περιστατικού που διαδραματίστηκε  στην πρόσφατη του σώματος.

Αδιάσειστο – κατ’ αυτούς – στοιχείο το γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο νεαρών που θέλησαν να αστειευτούν με τη συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλο είναι γνωστός μου, από την κοινή μας παρουσία ως φιλάθλων του Ολυμπιακού ! Έχουμε δηλαδή πλέον και την «ποινικοποίηση» των κοινωνικών και φιλικών μας επιλογών, που προφανώς θα πρέπει να γίνονται κατόπιν αδείας και έγκρισης των συμβούλων του !

Επειδή βεβαίως η «θιγόμενη» δημοτική σύμβουλος μπορεί να αυτοδιαφημίζεται και να αυτοπαρουσιάζεται δημοσίως με όποιο τρόπο θέλει, αλλά σε αυτό το δρόμο της γελοιοποίησης δεν προτίθεμαι να την ακολουθήσω, με λύπη μου αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη αφ’ ενός μεν για τη συκοφαντική δυσφήμιση την οποία υπέστην και αφ’ ετέρου για τη χρήση προσωπικών στοιχείων (φωτογραφιών) χωρίς την μου.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τα όσα μου καταλογίζουν, άλλως ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η ανοχή σε τέτοιου είδους απαράδεκτες και τρομοκρατικές συμπεριφορές τελείωσε”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση