Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Πράττος
Στην αντεπίθεση πέρασε ο  Δημοτικός  Σύμβουλος Γ. Πράττος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Πράττος

 Στην ντ πέρασε ο  Δημοτικός  Σύμβουλος ιώργος Πράττος, κατά της μείζονος μειοψηφίας με αφορμή  τα όσα κατήγγειλε η τελευταία κατά της δημοτικής αρχής και του ιδίου.

Χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Πράττος αναφέρει: “ Ξεπέρασε πλέον κάθε ανεκτό όριο η αλητεία και ο τυχοδιωκτισμός του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και των συνεργατών του, που έφθασαν στο σημείο να με κατονομάσουν σαν ηθικό αυτουργό του περιστατικού που διαδραματίστηκε  στην πρόσφατη του σώματος.

Αδιάσειστο – κατ' αυτούς – στοιχείο το γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο νεαρών που θέλησαν να αστειευτούν με τη συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλο είναι γνωστός μου, από την κοινή μας παρουσία ως φιλάθλων του ! Έχουμε δηλαδή πλέον και την «ποινικο» των κοινωνικών και φιλικών μας επιλογών, που προφανώς θα πρέπει να γίνονται κατόπιν αδείας και ς των συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ!

Επειδή βεβαίως η «θιγόμενη» δημοτική σύμβουλος μπορεί να αυτοδιαφημίζεται και να αυτοπαρουσιάζεται δημοσίως με όποιο τρόπο θέλει, αλλά σε αυτό το δρόμο της γελοιος δεν προτίθεμαι να την ακολουθήσω, με λύπη μου αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη αφ' ενός μεν για τη συκοφαντική δυσφήμιση την οποία υπέστην και αφ' ετέρου για τη χρήση προσωπικών στοιχείων (φωτογραφιών) χωρίς την μου.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τα όσα μου καταλογίζουν, άλλως ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η ανοχή σε τέτοιου είδους απαράδεκτες και τρομοκρατικές συμπεριφορές τελείωσε”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση