Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Στην Αγριά η Β΄ Συνάντηση Παραδοσιακών χορών παιδικών & εφηβικών συγκροτημάτων
Στην Αγριά η Β΄ Συνάντηση Παραδοσιακών χορών παιδικών & εφηβικών συγκροτημάτων

Στην Αγριά η Β΄ Συνάντηση Παραδοσιακών χορών παιδικών & εφηβικών συγκροτημάτων

Ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου (Ο.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – & Σποράδων διοργανώνουν την « παιδικών & εφηβικών συγκροτημάτων» το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και 20:00 στο χώρο του Σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα «Η αποτελεί σημαντικό γεγονός από πολιτιστική . Στόχος της όλης εκδήλωσης είναι η και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς επίσης και να παγιωθεί η διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παιδικών και Εφηβικών συγκροτημάτων, στην περιοχή μας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζει την όλη προσπάθεια».

Σημειώνεται ότι στην περσινή που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκαν 140 παιδιά από συλλόγους της περιοχής, όπως ο Πολιτιστικός σύλλογος Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε., ο Πολιτιστικός σύλλογος ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ο σύλλογος Μακεδόνων «Μέγας Αλέξανδρος», ο σύλλογος Κρητικών «Αρκάδι» και φυσικά η παιδική και εφηβική χορωδία του Ομίλου Ερευνών Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση