Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην ΑΔΜ ο Κ. Γαργάλας καταγγέλλοντας τηλεφώνημα Μπέου
Στην ΑΔΜ ο Κ. Γαργάλας καταγγέλλοντας τηλεφώνημα Μπέου

Στην ΑΔΜ ο Κ. Γαργάλας καταγγέλλοντας τηλεφώνημα Μπέου

“Ο εξύβρισε και μένα και τους άλλους πέντε ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που αποχωρήσαμε από τους “Δρόμους Συνεργασίας” και μας απείλησε ότι θα μας … ενώ μας αποκάλεσε πατσαβούρες”.

Αυτά κατήγγειλε σήμερα το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση ς ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας. Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ανέφερε ότι σήμερα στις 3:08 το απόγευμα δέχθηκε ένα στο κινητό του και ενώ βρισκόταν σε χωριό κοντά στο Βόλο εκτελώντας αγροτικές εργασίες.

Στο τηλέφωνο ήταν ο , ο οποίος δήλωσε ότι είναι ο ίδιος στο τηλέφωνο και απείλησε τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους πέντε ανεξάρτητους συμβούλους λέγοντας “Χάσατε τις θέσεις και θα σας ….πατσαβούρες”.

Ο κ. Γαργάλας ανέφερε επίσης, ότι τη συν έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση και την άκουσαν και άλλα τρία άτομα ενώ ενημέρωσε για το συμβάν και τους υπόλοιπους ανεξάρτητους και αμέσως μετά έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση ς και κατήγγειλε το γεγονός, ενώ έδωσε στους αστυνομικούς και τον αριθμό τηλεφώνου, από τον οποίο έγινε η κλήση προς το κινητό του.

Απάντηση Αχ. Μπέου

Από τον αιρετό, τελών σε αργία δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, σχετικά με τους ψευδείς-όπως τους χαρακτηρίζει- ισχυρισμούς του Κώστα Γαργάλα, έγινε η ακόλουθη δήλωση – απάντηση: “Άλλη μια πολιτική αλητεία του γιαλαντζί Αριστερού, Κώστα Γαργάλα, που απεγνωσμένα προσπαθεί να διατηρηθεί στην επικαιρότητα. Τώρα ισχυρίζεται ότι τον απείλησα τηλεφωνικά, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η νέα «πατσαβούρα» που έφαγαν, αυτός και ο πολιτικός του πάτρωνας, Κώστας Πουλάκης, από την επιτροπή του υ 152.

Η αλήθεια είναι ότι όντως επικοινώνησα μαζί του, παρουσία δέκα τουλάχιστον ατόμων και ως απλός πολίτης του εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου για το πλήγμα που δέχθηκε τόσο αυτός, όσο και ο Δήμος και η πόλη, που θα στερηθούν των υπηρεσιών ενός πολιτικού ανδρός τέτοιου διαμετρήματος! Και εξέφρασα την ανησυχία μου για το ποιες προοπτικές διαγράφονται πλέον, όταν αυτός θα απέχει από την παρ του δημοτικού υ.

Υπό αυτή την έννοια δράττομαι της ευκαιρίας να διαμαρτυρηθώ και για το γεγονός ότι η Επιτροπή δεν έλαβε υπόψη της, στην έκδοση της ς, τη δυσοίωνη αυτή προοπτική.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπογραμμίσω ότι θα ήταν κάποιος πολύ αφελής να δεχτεί ότι αυτή η καρικατούρα της πολιτικής αξίζει κάτι περισσότερο από το χαβαλέ Αλήθεια για ποιο λόγο θα μπορούσε κανείς να τον απειλήσει;

Αν πάντως σώνει και καλά θέλει να με καταγγείλει ότι δήθεν του είπα ότι «θα τον ξεσκίσω» ας μην τον κάνει για απειλή. Ούτε καν για αθέτηση υπόσχεσης… θα εκτεθεί…

Αλήθεια αφού ο κ. Γαργάλας βρέθηκε για πολλοστή σε μέρη τόσο οικεία γι' αυτόν, τους τελευταίους 18 μήνες, δηλαδή τα αστυνομικά γραφεία, όπου ξημεροβραδιάζεται καταγγέλλοντας τη Δημοτική Αρχή, αναδεικνυόμενος σε παγκόσμια πρωτοτυπία φαιδρής φιγούρας Αριστερού, γιατί δεν υπέβαλε και μια μήνυση; Δεν του έφθαναν τα λεφτά για το παράβολο ή περιμένει, πάλι, να το κάνει κάποιος άλλος γι αυτόν;”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση