Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”
Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”

Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”

Την επισκέφθηκε την Πέμπτη 11/6/2015, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη ” Μιχάλης Μιτζικός, συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου.

Στην με τον αστυνομικό διευθυντή Ι. Τόλια, ο κ.Μιτζικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του Αστυνομικού Μεγάρου και την της Διεύθυνσης στα νέα στην περιοχή του Αλιβερίου, ενώ στην συνέχεια τα στελέχη της Δύναμης ενημερώθηκαν για θέματα αρμοδιότητας της αστυνομικής διεύθυνσης.

Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης από τον κ. Τόλια, ο κ. Μιτζικός αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθυντή, τον συνεχάρη για τις επιτυχίες που πραγματοποιεί η τοπική Αστυνομία και ειδικά για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων τρομοκρατίας – ληστειών και εκβιαστών, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.

Ακόμα, δήλωσε σύμφωνος και υποσχέθηκε να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπως η επέκταση της γραμμής του Αστικού Βόλου μέχρι την περιοχή όπου στεγάζεται πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση.

Τέλος, ο κ. Μιτζικός και η κα. Τσοπουρίδου επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον Διοικητή της Τροχαίας Βόλου, από τον οποίον ενημερώθηκαν για θέματα της αρμοδιότητάς του, εκφράζοντας συγχαρητήρια στον ίδιο για το έργο που επιτελεί η Τροχαία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση