Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”
Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”

Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”

Την Αστυνομική Διεύθυνση ς επισκέφθηκε την Πέμπτη 11/6/2015, ο επικεφλής της Δημοτικής Πράταξης “Δύναμη Βόλου” Μιχάλης Μιτζικός, συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου.

Στην με τον αστυνομικό διευθυντή Ι. Τόλια, ο κ.Μιτζικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολο του Αστυνομικού Μεγάρου και την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης στα νέα κτήρια στην περιοχή του Αλιβερίου, ενώ στην συνέχεια τα στελέχη της Δύναμης Βόλου ενημερώθηκαν για θέματα αρμοδιότητας της αστυνομικής διεύθυνσης.

Με την ολο της ς από τον κ. Τόλια, ο κ. Μιτζικός αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθυντή, τον συνεχάρη για τις επιτυχίες που πραγματοποιεί η τοπική Αστυνομία και ειδικά για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων ς – ληστειών και εκβιαστών, η οποία μάλιστα έλαβε χ τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.

Ακόμα, δήλωσε σύμφωνος και υποσχέθηκε να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπως η επέκταση της γραμμής του Αστικού Βόλου μέχρι την περιοχή όπου στεγάζεται πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση.

Τέλος, ο κ. Μιτζικός και η κα. Τσοπουρίδου επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον Διοικητή της Τροχαίας Βόλου, από τον οποίον ενημερώθηκαν για θέματα της αρμοδιότητάς του, εκφράζοντας συγχαρητήρια στον ίδιο για το έργο που επιτελεί η Τροχαία.

"Αλιεύοντας" την είδηση