Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”
Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”

Στην Α.Δ.Μ. η “Δύναμη Βόλου”

Την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 11/6/2015, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “, συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου.

Στην με τον αστυνομικό διευθυντή Ι. Τόλια, ο κ. εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του Αστυνομικού Μεγάρου και την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης στα νέα στην περιοχή του Αλιβερίου, ενώ στην συνέχεια τα στελέχη της Δύναμης Βόλου ενημερώθηκαν για θέματα αρμοδιότητας της αστυνομικής διεύθυνσης.

Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης από τον κ. Τόλια, ο κ. αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθυντή, τον συνεχάρη για τις επιτυχίες που πραγματοποιεί η τοπική Αστυνομία και ειδικά για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων τρομοκρατίας – ληστειών και εκβιαστών, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.

Ακόμα, δήλωσε σύμφωνος και υποσχέθηκε να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπως η επέκταση της γραμμής του Αστικού Βόλου μέχρι την περιοχή όπου στεγάζεται πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση.

Τέλος, ο κ. Μιτζικός και η κα. Τσοπουρίδου επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον Διοικητή της Τροχαίας Βόλου, από τον οποίον ενημερώθηκαν για θέματα της αρμοδιότητάς του, εκφράζοντας συγχαρητήρια στον ίδιο για το που επιτελεί η Τροχαία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση