Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην 46η Γ. Σ. του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Στην 46η Γ. Σ. του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στην 46η Γ. Σ. του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη Χαλκίδα, με οικοδεσπότη την πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας Βούλα Αγιοστρατίτη,  διεξήχθη στις 4, 5 & 6 Οκτωβρίου. Το εκπροσώπησε ο  Αθανάσιος Ζλατούδης,  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και του .

Ο κ. Ζλατούδης είχε την δυνατότητα να μεταφέρει στην γενική γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής  Χριστιάνα Καλογήρου τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα στις Βόρειες .

Οι βενζινοπώλες βρίσκονται επί τις ουσίας σε ισχνή οικονομική κατάσταση καθώς φτάνουν να επιδοτούν επί της ουσίας οι ίδιοι την εφαρμογή του μέτρου, όταν πληρώνουν μέσα σε μια εβδομάδα το των καυσίμων που αγοράζουν, το πωλούν με μειωμένη τιμή σύμφωνα με το μέτρο – για τις Βόρειες 18 λεπτά – ενώ η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πληρωμή τους από το Υπουργείο μπορεί να χρειαστεί και ενάμιση μήνα.

Η γενική γραμματέας , μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης επί σειρά ετών και από διαφορετικά πόστα γνώριζε επακριβώς την παθογένεια του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε ότι αφορά τα και δεσμεύτηκε να συναντηθεί στο προσεχές διάστημα με εκπροσώπους των πρατηριούχων καυσίμων της περιοχής στο Υπουργείο προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Παράλληλα, στο τραπέζι της συζήτησης, παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού  νσταντίνου Λούλη, του προέδρου του και του Επιμελητηρίου ς Σωτήρη Σκιαδαρέση και του κ. Ζλατούδη τέθηκε και η πορεία της πρότασης για το πλαίσιο «Τοπικών Συνοδών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση