Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στη Βουλή το αίτημα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την επιδότηση ενέργειας στις επιχειρήσεις 
Στη Βουλή το αίτημα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την επιδότηση ενέργειας στις επιχειρήσεις 

Στη Βουλή το αίτημα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την επιδότηση ενέργειας στις επιχειρήσεις 

H ς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμχία Κατερίνα Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων το αίτημα του Επιμελητηρίου ς σχετικά με την επιδότηση ενέργειας σε επιχειρήσεις.

Το , αναφέρει στην επιστολή του πως μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων εξακολουθεί και χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας το πετρέλαιο και λόγω των μεγάλων αυξήσεων έχουν προκληθει μεγάλα ενεργειακά κόστη.

Με την επιστολή του το σημειώνει πως η μη επιδότηση του πετρελαίου για τις επιχειρήσεις δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην και πιθανή μετακύλιση του κόστους στους πολίτες και για αυτό θεωρούν επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η επιδότηση και στο πετρέλαιο σε όλους τους εμπορικούς καταναλωτές και στη ανεξαρτήτως μεγέθους, τζίρου και αριθμού εργαζομένων.

Η πρώην υπουργός, με την αναφορά, ζητάει να εξεταστούν οι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας από τους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις στο πετρέλαιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση