Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Παρίσι- Top Resa οι Δήμοι Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Παρίσι- Top Resa οι Δήμοι Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Παρίσι- Top Resa οι Δήμοι Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Παρίσι- Top Resa, η οποία πραγματοποιήθηκε από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 συμμετείχαν οι Δήμοι Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου, προβάλλοντας το συνολικό τουριστικό προορισμό με το λογότυπο “VOLOS PELION IT’S TRUE”, συμμετέχοντας ως συνεκθέτης Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως η οποία προσελκύει πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού. Το γεγονός αυτό την καθιστά βαρόμετρο για την πορεία της επόμενης τουριστικής χρονιάς. Ήδη παρατηρείται σημαντική αύξηση στις αφίξεις των Γάλλων στην και ενισχύονται οι θετικές προοπτικές για το έτος 2017. Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του επίσημου φορέα των tour operators της Γαλλίας SETO , αναμένεται αύξηση της τάξεως του 8% στις αφίξεις των Γάλλων συνολικά τo 2016 στη χώρα μας.

Το παρών έδωσε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της Γαλλίας, εκπρόσωποι των Γαλλικών ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και travel bloggers.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς φορείς, επαγγελματίες του κλάδου και δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της εικόνας της περιοχής ή σε κάποιες περιπτώσεις πρώτης γνωριμίας της.

Με την υποστήριξη του και της Aegean Airlines πραγματοποιήθηκαν ταξιδιών για την ενώ η υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας υπήρξε καθοριστική παρέχοντας τη δυνατότητα για ένα ταξίδι στην περιοχή μας.

Σε συνεργασία με τον προγραμματίζονται δράσεις fam trips και press trips που θα ενισχύσουν το ήδη αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή.

Από πλευράς Δήμου Βόλου συμμετείχαν τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού, Αικατερίνη Ρηγούλια και Παπαμακάριος Γιώργος, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Δημοτικός Σύμβουλος , Παντελής Δημήτρης εκπροσώπησε στην έκθεση το Δήμο Νοτίου Πηλίου.

parisiparisi1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση