Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στη Διεθνή Έκθεση «OLIOCAPITALE 2019» το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Στη Διεθνή Έκθεση «OLIOCAPITALE 2019»  το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη Διεθνή Έκθεση «OLIOCAPITALE 2019» το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη Διεθνή Έκθεση « 2019» θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του, που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – των προϊόντων τους.

Η έκθεση διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο Stazione Marittima, στην Τεργέστη της Ιταλίας από 15 έως και 18 Μαρτίου 2019 και είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικά προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης, καθώς επίσης και γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «OLIOCAPITALE» μπορείτε να βρείτε στην www.oliocapitale.it .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση