Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στη διεθνή έκθεση Anuga το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Στη διεθνή έκθεση Anuga το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη διεθνή έκθεση Anuga το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τα 100 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε φέτος η Anuga, η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής τροφίμων και ποτών, που αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή για τον κλάδο.

Η μεγαλύτερη τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας.

Αποτελεί τo πιο σημαντικό γεγονός για όλους εκείνους που επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό  «ξεκίνημα» σε νέες αγορές και να συνάψουν κερδοφόρες συμφωνίες για τις τους.

Το , συμμετείχαν περισσότεροι από 7.500 εκθέτες εκπροσωπώντας 108 χώρες, το event επισκέφθηκαν περίπου 200.000 εμπορικοί επισκέπτες, αριθμός που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ξεπεράστηκε κατά πολύ φέτος, που συμπληρώθηκε ένας αιώνας από τη λειτουργία της.

Υπολογίζεται ότι από την Ελλάδα συμμετείχαν πάνω από 300 εκθέτες σε μία έκταση 6.604 τ.μ., όπου βρέθηκαν οι καλύτεροι εκπρόσωποι του κλάδου παγκοσμίως.

Φυσικά, το παρών έδωσε για ακόμη μία χρονιά και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο πάντα την στήριξη, αλλά και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων. Ειδικότερα, από την συμμετείχαν στο κοινό εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας οι :

  • ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (φιστίκι)
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ . & . – ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ . ΙΚΕ (τόνος Αλοννήσου)
  • ΝΙΚΟΛ. ΛΑΪΤΣΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (τυροκομικά)
  • VRINO ΕΠΕ (βότανα, αρωματικά φυτά).

Μάλιστα, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το περίπτερο των τοπικών επιχειρήσεων επισκέφθηκε ο Μάκης Βορίδης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την πορεία των ελληνικών προϊόντων και να συζητήσει μαζί τους τα ζητήματα του κλάδου, με έμφαση στην της εξωστρέφειας του αγροτοδιατροφικού τομέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση