Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στη διεθνή έκθεση 26η DETROP BOUTIQUE το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Στη διεθνή έκθεση 26η DETROP BOUTIQUE το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη διεθνή έκθεση 26η DETROP BOUTIQUE το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Συμμετείχαν επτά τροφίμων από το Νομό

Σημαντική παρουσία σε μία μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών, είχε η Μαγνησία, μέσω αποστολής που διοργάνωσε το .

Συνολικά επτά έλαβαν μέρος στην 26η DETROP BOUTIQUE –Διεθνή έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, που πραγματοποιήθηκε στην στα τέλη του Φεβρουαρίου. Η έκθεση εγκαινιάστηκε παρουσία της Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης.

Το , στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει στην «26η DETROP BOUTIQUE – Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας» που διοργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Κυρίαρχο θεματικό αφιέρωμα αποτέλεσε το «Cheese & Wine» για τα τυροκομικά προϊόντα και το κρασί.

Το Επιμελητήριο συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στο οποίο κάθε εταιρεία διέθετε το χώρο της για να εκθέσει τα προϊόντα της.

Η παρουσία θεωρήθηκε αρκετά επιτυχημένη, καθώς συνολικά επτά επιχειρήσεις από τη Μαγνησία έλαβαν μέρος σε αυτή και πιο συγκεκριμένα οι εξής: ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Α.Ε., Λυχναράς ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε., VRINO ΕΠΕ, ΔΙΑΣ Α.Ε., Λαΐτσος Νικ. και ΣΙΑ , Βολιώτης Απόστολος, ΒΙΑΛΚΟ Σκουρόπουλος Α.Ε..Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις κάλυψαν όλη τη γκάμα της έκθεσης, από την παραγωγή μέχρι την επεξεργασία των τροφίμων.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου παρουσιάστηκε ο πλούτος της Μαγνησίας: διάφορες ποικιλίες βοτάνων, ελιές, ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού κ.α., τα οποία προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες και ενθουσίασαν όσους τα δοκίμασαν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση