Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στη διεθνή έκθεση 26η DETROP BOUTIQUE το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Στη διεθνή έκθεση 26η DETROP BOUTIQUE το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη διεθνή έκθεση 26η DETROP BOUTIQUE το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Συμμετείχαν επτά επιχειρήσεις τροφίμων από το Νομό

Σημαντική παρουσία σε μία μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών, είχε η Μαγνησία, μέσω αποστολής που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Συνολικά επτά επιχειρήσεις έλαβαν μέρος στην 26η DETROP BOUTIQUE –Διεθνή έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του Φεβρουαρίου. Η έκθεση εγκαινιάστηκε παρουσία της Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει στην «26η DETROP BOUTIQUE – Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας» που διοργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Κυρίαρχο θεματικό αποτέλεσε το «Cheese & Wine» για τα τυροκομικά προϊόντα και το κρασί.

Το Επιμελητήριο συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στο οποίο κάθε εταιρεία διέθετε το χώρο της για να εκθέσει τα προϊόντα της.

Η παρουσία θεωρήθηκε αρκετά επιτυχημένη, καθώς συνολικά επτά επιχειρήσεις από τη έλαβαν μέρος σε αυτή και πιο συγκεκριμένα οι εξής: ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Α.Ε., Λυχναράς ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε., VRINO ΕΠΕ, ΔΙΑΣ Α.Ε., Λαΐτσος Νικ. και ΣΙΑ Ε.Ε., Βολιώτης Απόστολος, ΒΙΑΛΚΟ Σκουρόπουλος Α.Ε..Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις κάλυψαν όλη τη γκάμα της έκθεσης, από την παραγωγή μέχρι την επεξεργασία των τροφίμων.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου παρουσιάστηκε ο της Μαγνησίας: διάφορες ποικιλίες βοτάνων, ελιές, ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού κ.α., τα οποία προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες και ενθουσίασαν όσους τα δοκίμασαν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση