Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στελέχη του ΟΤΕ ζητούν ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών και εγκατάσταση νέων καμπινών στη Μαγνησία
Στελέχη του ΟΤΕ ζητούν ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών και  εγκατάσταση νέων καμπινών στη Μαγνησία

Στελέχη του ΟΤΕ ζητούν ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών και εγκατάσταση νέων καμπινών στη Μαγνησία

Με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , συναντήθηκαν την Τρίτη 19-01-2016 στελέχη του ΟΤΕ, με σκοπό την δικτύου οπτικών ινών και την εγκατάσταση νέων καμπινών σε σημεία και περιοχές που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Συζητήθηκε διεξοδικά ο τρόπος εγκατάστασης των νέων αυτών καμπινών, με τα στελέχη του ΟΤΕ να ζητούν από την αντιπεριφερειάρχη την σχετική αδειοδότηση, με την κα. να επισημαίνει ότι η αδειοδότηση θα δοθεί σύμφωνα με τους όρους και κανόνες της σχετικής νομοθεσίας και ότι προβλέπεται από αυτήν.

Οι περιοχές οι οποίες εντάσσονται σε αυτό το δίκτυο όπου θα γίνει το δίκτυο των οπτικών ινών είναι ο Άγιος Γεώργιος, η Αγία Παρασκευή, η Ανακασιά, ο Άνω και οι .

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα στελέχη του ΟΤΕ, με την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών και την του δικτύου, θα αναβαθμιστούν οι της ευρυζωνικότητας και θα βρεθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα χαμηλών ταχυτήτων ADSL, ενώ θα δοθεί και σε ειδικές VDSL μέχρι 50mbps και σε hybrid που θα αναπτύξει άμεσα ο ΟΤΕ.

Ήταν μια αρχικά ενημερωτική συνάντηση, με την κα. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι θα ενημερωθεί σχετικά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και να επισημαίνει ότι η ανάπτυξη ενός τέτοιου δικτύου σε διάφορες ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Μαγνησίας είναι πολύ σημαντική και θα παρέχει αυξημένες υπηρεσίες στους χρήστες του διαδικτύου, είτε είναι φυσικά, είτε νομικά πρόσωπα, είτε διάφορες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τουρισμό και η χρήση ενός ανεπτυγμένου τέτοιου δικτύου θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για πολλούς.

ote1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση