Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Eπερώτηση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη
Eπερώτηση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη

Eπερώτηση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη

Eπερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με θέμα: “έο στην οδό ” κατέθσε η δημοτικη παράταξη “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”.

Στην περώτηση αναφέρεται:
“Κύριε Πρόεδρε,

Είναι γνωστές οι προηγούμενες αποφάσεις του Δήμου μας και του για την ανταλλαγή ακινήτων ώστε να δρομολογηθεί η ανέγερση σε οικόπεδο στην οδό το νέο με Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη και με τη δέσμευση του ευεργέτη και δωρητή κ. Τσιμά να χρηματοδοτήσει τις υποδομές του με 500΄000 Ευρώ.

Δυστυχώς σήμερα, το συγκεκριμένο οικόπεδο κατάντησε χώρος ρίψης απορριμάτων και ακόμη χειρότερα, έγινε χώρος ς ατόμων προς χρήση ναρκωτικών ουσιών με ό,τι συνέπειες για τα συγκεκριμένα άτομα αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή :

  1. Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και έχουν ληφθεί οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής ακινήτων και να περιέλθει εξ΄ολοκλήρου στο Δήμο Βόλου το εν λόγω ακίνητο ;
    
  2. Έχουν προχωρήσει ή ολοκληρωθεί οι απαραίτητες μελέτες ώστε να είναι εφικτή η ένταξή του συγκεκριμένου έργου σε συγχρηματοδοτούμενο (ευρωπαϊκό) πρόγραμμα για το 2016 και για τα επερχόμενα έτη με στόχο την γρήγορη ολοκλήρωσή του ;

  3. Πού οφείλεται η μέχρι σήμερα καθυστέρηση για την υλο των ήδη ληφθέντων αποφάσεων ;”

"Αλιεύοντας" την είδηση