Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Eπερώτηση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη
Eπερώτηση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη

Eπερώτηση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη

προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με θέμα: “Νέο κτίριο στην οδό Κασσαβέτη” κατέθσε η δημοτικη παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”.

Στην π αναφέρεται:
“Κύριε Πρόεδρε,

Είναι γνωστές οι προηγούμενες αποφάσεις του Δήμου μας και του υ Βόλου για την ανταλλαγή ακινήτων ώστε να δρομολογηθεί η ανέγερση σε στην οδό Κασσαβέτη το νέο με Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη και με τη δέσμευση του ευεργέτη και δωρητή κ. Τσιμά να χρηματοδοτήσει τις υποδομές του με 500΄000 Ευρώ.

Δυστυχώς σήμερα, το συγκεκριμένο κατάντησε χώρος ρίψης απορριμάτων και ακόμη χειρότερα, έγινε χώρος συγκέντρωσης ατόμων προς χρήση ναρκωτικών ουσιών με ό,τι συνέπειες για τα συγκεκριμένα άτομα αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή :

  1. Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και έχουν ληφθεί οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής ακινήτων και να περιέλθει εξ΄ολοκλήρου στο Δήμο Βόλου το εν λόγω ακίνητο ;
    
  2. Έχουν προχωρήσει ή ολοκληρωθεί οι απαραίτητες μελέτες ώστε να είναι εφικτή η ένταξή του συγκεκριμένου υ σε συγχρηματοδοτούμενο (ευρωπαϊκό) για το και για τα επερχόμενα έτη με στόχο την γρήγορη ολοκλήρωσή του ;

  3. Πού οφείλεται η μέχρι σήμερα καθυστέρηση για την υλοποίηση των ήδη ληφθέντων αποφάσεων ;”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση