Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Πλάτανο Αλμυρού
Στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Πλάτανο Αλμυρού

Στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Πλάτανο Αλμυρού

Τη δημιουργί νές στάσης της Κ.Τ.Ε.Λ. Υπεραστικών Γραμμών . ς Α.Ε. στην Π.Ε.Ο. ς, στον Πλάτανο Αλμυρού, έμπροσθεν του καταστήματος ελαστικών του κ. Ράπτη και σε 50 μέτρα απόσταση από την κάθετη οδό αποφασίζει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. , με που δημοσιεύτηκε στη “”.

Ωστόσο η έγκριση δίνεται με την προϋπόθεση να διαμορφωθεί ειδικός χώρος για τον σκοπό αυτό μετά από έγκριση της αρμόδιας διαχειριστικής της οδού αρχής και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης από τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σήμανσης (κάθετης – οριζόντιας), όπως επίσης και στεγάστρου στάσης.

Ο Δήμος Αλμυρού παρακαλείται για τη διαμόρφωση του χώρου για τον σκοπό αυτό, την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης (κάθετης και οριζόντιας) και την τοποθέτηση στεγάστρου στάσης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση