Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στάση εργασίας ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου
Στάση εργασίας  ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου

Στάση εργασίας ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου

Τις άλλες παρατάξεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ καλεί η ΔΑΣ-ΟΤΑ σε έκτακτη συνεδρίαση ώστε να αποφασισθεί για αύριο Πέμπτη 23 Απριλίου, στις τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας, με έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Δημαρχείο του Βόλου στις 12.00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται-μεταξύ άλλων σε μακροσκελή ανακοίνωση- «η μισθοδοσία καλύπτεται μόνο για το επόμενο 15ήμερο, αφού από την υποχρεωτική δέσμευση εξαιρούνται μόνο τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών αναγκών για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Μετά το δεκαπενθήμερο άραγε τι ακολουθεί; Μήπως η πλήρης της κρατικής χρηματοδότησης και η ανταποδοτικότητα των λειτουργιών των δήμων; Μήπως η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των δομών και υπηρεσιών;
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να μη συναινέσουν στη δέσμευση των διαθεσίμων που αποτελούν ένα μέρος από τον πλούτο που παράγουν οι ίδιοι. Να δδικήσουν την επιστροφή όλων των απωλειών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια. Να απαιτήσουν να μην υπάρξει καμία συμφωνία, κανένας συμβιβασμός με τους . Η λύση βρίσκεται στην πάλη για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με κοινωνικοποιημένα μέσα παρς και το λαό στην εξουσία».

Για την

Επίσης η ΔΑΣ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζομέ της Μαγνησίας να συμπορευθούν στους δρόμους του Αγώνα, της Μνήμης και της Τιμής των θυσιών της Εργατικής Τάξης συμμετέχοντας στη συγκέντρωση της τικης Απεργίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία , με προσυγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση