Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στάση εργασίας ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου
Στάση εργασίας  ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου

Στάση εργασίας ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου

Τις άλλες παρατάξεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας καλεί η ΔΑΣ-ΟΤΑ σε έκτακτη συνεδρίαση ώστε να αποφασισθεί για αύριο Πέμπτη 23 Απριλίου, στάση εργασίας στις τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας, με έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Δημαρχείο του Βόλου στις 12.00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται-μεταξύ άλλων σε μακροσκελή ανακοίνωση- «η μισθοδοσία καλύπτεται μόνο για το επόμενο 15ήμερο, αφού από την υποχρεωτική δέσμευση εξαιρούνται μόνο τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών αναγκών για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Μετά το δεκαπενθήμερο άραγε τι ακολουθεί; Μήπως η πλήρης της κρατικής χρηματοδότησης και η ανταποδοτικότητα των λειτουργιών των δήμων; Μήπως η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των δομών και υπηρεσιών;
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να μη συναινέσουν στη δέσμευση των διαθεσίμων που αποτελούν ένα μέρος από τον πλούτο που παράγουν οι ίδιοι. Να διεκδικήσουν την επιστροφή όλων των απωλειών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια. Να απαιτήσουν να μην υπάρξει καμία συμφωνία, κανένας συμβιβασμός με τους δανειστές. Η λύση βρίσκεται στην πάλη για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με κοινωνικοποιημένα μέσα παραγωγής και το λαό στην εξουσία».

Για την Πρωτομαγιά

Επίσης η ΔΑΣ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζομένους της Μαγνησίας να συμπορευθούν στους δρόμους του Αγώνα, της Μνήμης και της Τιμής των θυσιών της Εργατικής Τάξης συμμετέχοντας στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Πανεπιστημίου, με προσυγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση