Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στάση εργασίας ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου
Στάση εργασίας  ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου

Στάση εργασίας ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ για τα διαθέσιμα του Δήμου

Τις άλλες παρατάξεις του Συλλόγου Εργαζομένων Μαγνησίας καλεί η ΔΑΣ- σε έκτακτη συνεδρίαση ώστε να αποφασισθεί για αύριο Πέμπτη 23 Απριλίου, στις τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας, με έκτακτη Γενική Συνέλευση στο του Βόλου στις 12.00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται-μεταξύ άλλων σε μακροσκελή ανακοίνωση- «η μισθοδοσία καλύπτεται μόνο για το επόμενο 15ήμερο, αφού από την υποχρεωτική δέσμευση εξαιρούνται μόνο τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών αναγκών για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Μετά το δεκαπενθήμερο άραγε τι ακολουθεί; Μήπως η πλήρης κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης και η ανταποδοτικότητα των λειτουργιών των δήμων; Μήπως η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των δομών και υπηρεσιών;
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να μη συναινέσουν στη δέσμευση των διαθεσίμων που αποτελούν ένα μέρος από τον πλούτο που παράγουν οι ίδιοι. Να διεκδικήσουν την επιστροφή όλων των απωλειών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια. Να απαιτήσουν να μην υπάρξει καμία συμφωνία, κανένας συμβιβασμός με τους δανειστές. Η λύση βρίσκεται στην για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με κοινωνικοποιημένα μέσα παραγωγής και το λαό στην εξουσία».

Για την Πρωτομαγιά

Επίσης η ΔΑΣ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζομένους της Μαγνησίας να συμπορευθούν στους δρόμους του Αγώνα, της Μνήμης και της Τιμής των θυσιών της Εργατικής Τάξης συμμετέχοντας στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Πανεπιστημίου, με προσυγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στο Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απεβίωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος #ΘεόδωροςΠάγκαλος - https://t.co/sCWX8qxpLw -

  • Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο #σεξ; #σεξ - https://t.co/7AyE5YcwPo -

  • Εκλογές: Φουντώνει η κόντρα για τη #φορολογία #φορολογία - https://t.co/TTc27Dhg1q -

"Αλιεύοντας" την είδηση