Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στα “Ποσειδώνια” η ΟΛΒ ΑΕ για στρατηγικούς επενδυτές
Στα “Ποσειδώνια” η ΟΛΒ ΑΕ για στρατηγικούς επενδυτές

Στα “Ποσειδώνια” η ΟΛΒ ΑΕ για στρατηγικούς επενδυτές

Στη διεθνή έκθεση ναυτιλίας τα “Ποσειδώνια” που θα ανοίξει τις πύλες της στις 6 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου αναζητώντας στρατηγικούς επενδυτές για τη δημιουργία σταθμού εμπορευματοκιβωτίων αλλά και την αύξηση του μεριδίου του λιμανιού στον τουρισμό κρουαζιέρας.

Η έκθεση αναμένεται να συνεισφέρει με 60 εκ. ευρώ την ελληνική οικονομία, καθώς πρόκειται για που προέρχονται από τη φιλοξενία χιλιάδων ανθρώπων, κατασκευές περιπτέρων, μεταφορές και εκτελωνισμούς, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, καθώς η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών, μεπερισσότερους από 1.800 εκθέτες από 89 χώρες, 20.000 επισκέπτες και 19 διεθνή περίπτερα. Μόνον το πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων περιλαμβάνει φέτος πάνω από 40 εκδηλώσεις. Παρουσιάσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών, συζητήσεις για τα τρέχοντα θέματα που επηρεάζουν την ναυτιλία, περιβαλλοντικοί κανονισμοί και άλλα σημαντικά θέματα είναι στην ατζέντα.

Ο ΟΛΒ θα συμμετέχει στο περίπτερο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και έχει ετοιμάσει ένα video με τις δυνατότητες του λιμανιού και έντυπο υλικό στα ελληνικά και στα Αγγλικά. «Επιδίωξή μας είναι στη συζήτηση με ναυτιλιακές εταιρείες από διάφορες χώρες να αναζητήσουμε στρατηγικούς εταίρους για την ανάπτυξη σταθμού εμπορευματοκιβωτίων και την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας. Από τη στιγμή που θα έχουμε βεβαιωμένο ενδιαφέρον θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις συγκεκριμένες δράσεις» επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

Ανέφερε ότι από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση, το Δεκέμβριο του 2015, παρατηρείται αύξηση του όγκου διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων. Επιπλέον επισήμανε ότι η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει λύσεις για την ανάπτυξη του λιμανιού και να μην περιμένει τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο για το μέλλον του λιμανιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνίαση κλοπής μοτοσικλέτας #κλοπήμοτοσικλέτας - https://t.co/hb9Ve38Ccy -

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

"Αλιεύοντας" την είδηση