Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στα νησιά των Βορ. Σποράδων οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ
Στα νησιά των Βορ. Σποράδων οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Στα νησιά των Βορ. Σποράδων οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Στα νησιά των Βορείων Σποράδων βρέθηκαν την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ , όπου ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους των φορέων και τους κατοίκους των νησιών.

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν κυρίως το τουριστικό, όπου μετά την επιβολή τoυ ελέγχου κεφαλαίων (capital control) και τους ερασιτεχνισμούς από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ τον περασμένο Ιούνιο, δέχθηκε καίριο πλήγμα και στις Βόρειες Σποράδες, όταν όλοι οι αρμόδιοι ανέμεναν, ότι το καλοκαίρι του 2015 θα απογείωνε τον τουρισμό στη χώρα μας.

Η Ελλάδα μπορεί να επεκταθεί πιο δυναμικά και πιο ποιοτικά στον τομέα του τουρισμού με το πλεονέκτημα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Επίσης, ένα από τα σημαντικά ζητήματα που τέθηκαν είναι η υποστελέχωση και οι ελλιπείς των Κέντρων Υγείας των Σποράδων, που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των κατοίκων των νησιών, όσο και των χιλιάδων ετησίως τουριστών.

Οι προηγούμενοι κυβερνώντες, κατά τη διάρκεια του τραγικού επταμήνου της διακυβέρνησής της χώρας είχαν εγκαταλείψει πλήρως τον τομέα της υγείας, ο οποίος κρατείται σε στοιχειώδη παροχών επίπεδα λόγω του ζήλου και της αυταπάρνησης του υγειονομικού προσωπικού.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είναι η ενίσχυση της δημόσιας υγείας με την ανάπτυξη ενός σύγχρονου και αποτελεσµατικού δικτύου σε όλη τη χώρα, με στόχευση και καλό σχεδιασµό.

Σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου οι Υποψήφιοι Βουλευτές θα επισκεφθούν δημόσιες υπηρεσίες στο Βόλο, ενώ το απόγευμα θα βρίσκονται στην εμπορική αγορά της Νέας Ιωνίας.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το πρωί, κλιμάκια θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά ένδυσης-υπόδησης, ενώ το απόγευμα θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας στις 20:00, όπου θα μιλήσουν οι Υυποψήφιοι Βουλευτές του Νομού.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «XENIA ΒΟΛΟΥ», την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή και γνωστό δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Κύρτσο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση