Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στ. Κούλογλου: “Δεν υπάρχει ενδεχόμενο Grexit”
Στ. Κούλογλου: “Δεν υπάρχει ενδεχόμενο Grexit”

Στ. Κούλογλου: “Δεν υπάρχει ενδεχόμενο Grexit”

. “Δεν υπάρχει ενδεχόμενο Grexit. Όσα λέγονται είναι μια παραπληροφόρηση κι ένας συνεχής εκβιασμός από πλευράς δανειστών ώστε να πιεστεί η ελληνική κυβέρνηση να υποχωρήσει και να δημιουργήσουν πανικό στους πολίτες.» Αυτό τόνισε από το Βόλο ο του ΣΥΡΙΖ Στ. Κούλογλου.

Ο ίδιος εξήγησε λέγοντας: «Κανέναν δεν συμφέρει το Grexit, δεν το θέλουν καθόλου οι ίδιοι οι εταίροι. Όταν τα πράγματα ζορίζουν το ξανασυζητούν.

Εκτιμώ ότι θα υπάρξει μια συμφωνία κι αν διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κι αν δεν δώσουμε όλα τα λεφτά μας στους διαρρήκτες θα είναι μια συμφωνία καλλίτερη, όχι για την κυβέρνηση, αλλά για τη χώρα».

Για τα περί φαινομένων φασισμού ο Σταύρος Κούλογλου ανέφερε: «Υπάρχουν πάρα πολλά φαινόμενα φασισμού σήμερα. Υπάρχει μια φασιστική οργάνωση , η Χρυσή Αυγή, η οποία διεκδικεί την κληρονομία της Απριλιανής δικτατορίας όσο και της συνεργασίας με τους γερμανούς κατακτητές κατά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Όσον αφορά τις σχέσεις Ρωσίας- Ελλάδας και τα ανοίγματα του Έλληνα πρωθυπουργού ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η Γερμανία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει την καλύτερη σχέση με τη Ρωσία.

Το θέμα είναι γιατί να έχει μόνο την Γερμανία την αποκλειστικότητα των καλών σχέσεων με τη Ρωσία, όχι μόνο σε διπλωματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο και να μην έχει η με τη Ρωσία που διατηρεί παραδοσιακές σχέσεις».

Ο ίδιος εξήγησε πως τα ανοίγματα του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία δεν αμφισβητούν τον στρατιωτικό προσανατολισμό της χώρας προς την Ε.Ε. και πρόσθεσε ότι είναι ευπρόσδεκτα από τον καθένα, πολύ περισσότερο αν γίνουν συμφωνίες για το φυσικό αέριο και για άλλα πράγματα που θα αναβαθμίσουν την στρατηγική θέση της χώρας.

Τέλος, σχολιάζοντας τη λίστα με τους δημοσιογράφους που είδε το της δημοσιότητας είπε: «Αυτό το κάνουν όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και οι ιδιωτικές εταιρείες. Συστηματικά προσκαλούν σε διάφορα μέρη δημοσιογράφους προκειμένου να τους επηρεάσουν. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ΔΝΤ.

Είναι άλλοι που επηρεάζονται από τις προσκλήσεις αυτές και άλλοι όχι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν προσκληθεί ποτέ αλλά είναι με το ΔΝΤ. Δεν είναι ένας απόλυτος οδηγός αυτό, αλλά από τη στιγμή που το ΔΝΤ είναι μια πολύ μισητή υπόθεση στην και δικαιολογημένα υπάρχει δίκαιο αίτημα να ξέρουμε ποιοι πήγαν στα σεμινάρια χωρίς αυτό να σημαίνει πως όποιοι πήγαν είναι προδότες».

O Στέλιοw Κούλογλου βρέθηκε χθες στο Βόλο για την του ντοκιμαντέρ του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» που πρόβαλλε η Επιτροπή Πολιτισμού της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σε ανοιχτή εκδήλωση το βράδυ, στην παραλία, μπροστά στο κτίριο «Παπαστράτος».

Μετά την προβολή έγινε συζήτηση με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

IMG_20150619_205115

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση