Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Υποχρεωτικός έλεγχος ΚΤΕΟ για δίκυκλα στη Σκιάθο
Υποχρεωτικός έλεγχος  ΚΤΕΟ για δίκυκλα στη Σκιάθο

Υποχρεωτικός έλεγχος ΚΤΕΟ για δίκυκλα στη Σκιάθο

Σε αρχικό τεχνικό έλεγχο στις µοτοσικλέτες, άνω των 50 κυβικών, µε αναγραφόµενη έδρα στην άδεια κυκλοφορίας το ∆ήµο Σκιάθου Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων θα πρέπει να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο τεχνικός έλεγχος των µοτοσικλετών που έχουν ηµεροµηνία πρώτης άδειας στην Ελλάδα ως καινούργιες µέχρι την 15/5/2013 και ο τεχνικός έλεγχος των µοτοσικλετών που ο περιοδικός τεχνικός τους έλεγχος έπρεπε να πραγµατοποιηθεί µέχρι την 1/5/2015, πρέπει να διενεργηθεί στα
ΚΤΕΟ στο χρονικό διάστηµα σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί:

Οχήµατα που ο αριθµός τους λήγει σε 0 και 1
Μάιος 2017

Οχήµατα που ο αριθµός τους λήγει σε 2 και 3
Ιούνιος 2017

Οχήµατα που ο αριθµός τους λήγει σε 4 και 5
Ιούλιος 2017

Οχήµατα που ο αριθµός τους λήγει σε 6 και 7
Αύγουστος 2017

Οχήµατα που ο αριθµός τους λήγει σε 8 και 9
Σεπτέµβριος 2017

Ο τεχνικός έλεγχος των µοτοσικλετών που έχουν ηµεροµηνία πρώτης άδειας ως καινούργιες µετά την 15/5/2013 θα πραγµατοποιείται από τρείς (3) εβδοµάδες πριν, έως και µία (1) εβδοµάδα µετά την ηµεροµηνία συµπλήρωσης της τετραετίας.
Στο παραπάνω πρόγραµµα δεν συµπεριλαµβάνονται τα µοτοποδήλατα των οποίων η άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνοµίας.
Οι εκπαιδευτικές µοτοσυκλέτες υπόκεινται σε ετήσιο τεχνικό έλεγχο.

∆ίκυκλες µοτοσυκλέτες µε έδρα ή διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη που ανήκει σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα της Χώρας, στην οποία έχει εκδοθεί πρόγραµµα πρόσκλησης τους για τεχνικό έλεγχο, υποβάλλονται σε τεχνικό έλεγχο σύµφωνα µε το πρόγραµµα της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία ανήκουν.

Οι δίκυκλες µοτοσυκλέτες που έχουν αλλάξει πινακίδες θα προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύµφωνα µε τον πρώτο αριθµό κυκλοφορίας.

Όσες από τις παραπάνω προσκαλούµενες µοτοσυκλέτες έχουν ήδη ελεγχθεί από ΚΤΕΟ και τα ∆ελτία Τεχνικού Ελέγχου ( ∆.Τ.Ε.) µε τα οποία έχουν εφοδιασθεί βρίσκονται σε ισχύ, οι κάτοχοί τους οφείλουν να το προσκοµίσουν για έλεγχο σύµφωνα µε την ηµεροµηνία λήξης του ∆.Τ.Ε. και
όχι σύµφωνα µε το παρόν πρόγραµµα.

Ο τεχνικός έλεγχος των δίκυκλων µοτοσυκλετών είναι υποχρεωτικός και αποβλέπει στην οδική ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κάτοχος οχήµατος ο οποίος δεν το προσκοµίζει για τακτικό ή επαναληπτικό τεχνικό έλεγχο εντός της καθορισµένης προθεσµίας τιµωρείται σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Κ.Ο.Κ. και υπόκειται σε πρόσθετο ειδικό τέλος σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε ληστεία 18χρονου σε περίπτερο στο Βόλο - https://t.co/1kVmQNfKWZ -

  • Φόρος κατά προσέγγιση από την ΑΑΔΕ - https://t.co/gctC0yXH7G -

  • Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Στους 963 οι Αρμένιοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν - https://t.co/YBj0WuGqjV -

"Αλιεύοντας" την είδηση