Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Yπέροχη γιορτή αθλητικού τουρισμού το SKIATHOS PALACE CUP
Yπέροχη γιορτή αθλητικού τουρισμού το SKIATHOS PALACE CUP

Yπέροχη γιορτή αθλητικού τουρισμού το SKIATHOS PALACE CUP

Mε τις καλύτερες αναμνήσεις έφυγαν από τη Σκιάθο οι αθλητές και οι επισκέπτες στον ιστιοπλοϊκό αγώνα SKIATHOS PALACE CUP που έγινε το τριήμερο 6-8 Μαΐου, στέφθηκε με απόλυτη και πλέον αποτελεί θεσμό για τον αθλητικό τουρισμό της χώρας.

Οι μαγευτικές Κουκουναριές αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να διεξαχθεί ο τύπου match race και σε συνδυασμό με τον υπέροχο καιρό αλλά και τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών, ικανοποίησαν στο έπακρο τους φίλους του αθλήματος και πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα στους κατοίκους του νησιού.

Το SKIATHOS PALACE CUP αποτέλεσε την τρίτη στάση του Hellenic Match Racing Tour, το επίπεδο του αγώνα ήταν πραγματικά υψηλό με έντονο συναγωνισμό, αποτελώντας μια πραγματική διαφήμιση για το άθλημα αλλά και το μαγικό νησί της Σκιάθου.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Omicron Sailing Team του Βασίλειου ουργιώτη, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό της Αθήνας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 Δεύτερη ήταν η Lucas Sailing Team του εώργιου Παναγιωτίδη και τρίτη η Navlomenoi Sailing Team του Ρωμύλου Πολιτόπουλου.

Εκτός από τους νικητές και άλλοι σπουδαίοι ιστιοπλόοι μετείχαν στον αγώνα, όπως η Μαρία Μπόζη, με μετάλλια σε κορυφαίους διεθνείς αγώνες, η οποία συνεργάστηκε με τον Νικόλαο Παπαγεωργίου, έμπειρο προπονητή και γνώστη του match race, καθώς και οι Γιώργος Παναγιωτίδης της LUCAS TEAM και Βασίλειος Γουργιώτης, πολυπρωταθλητής στα 420 και 470, skipper της Omicron Sailing team.

Πέρα από τις συναρπαστικές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες το  έκλεψε την παράσταση με όλες τις παράλληλες αλλά και την παραμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, μεγάλο χορηγό του αγώνα. Οι ανακαινισμένοι του, το επίπεδο του service, η θέα που έκοβε την ανάσα και η ιδανική τοποθεσία επάνω από τις Κουκουναριές, έκαναν ιδανική την παραμονή στη Σκιάθο και μάγεψαν τους ιστιοπλόους και τους επισκέπτες του SKIATHOS PALACE και όλοι συμφώνησαν ότι θα επιστρέψουν και πάλι στο νησί.

Μεταξύ αυτών ο TV presenter και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σκιάθο: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκα σε ένα από τα πιο υπέροχα μέρη της Ελλάδας, τη Σκιάθο. Το νησί της Σκιάθου μπορεί να φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου τουρισμό στο υπέροχο Skiathos Palace. To Skiathos Palace Cup και η Αριστέα Δερβένη που τα εμπνεύστηκε, μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στη Σκιάθο και  να απολαύσω τον ξεχωριστό αυτό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Τι πιο ωραίο να κάνεις ιστιοπλοΐα σε κατανα νερά, σε γαλάζιο ουρανό και συνοδεία με πάπιες και κύκνους. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι Έλληνας και απολαμβάνω τέτοιες στιγμές στη ζωή μου».

Η αυλαία του SKIATHOS PALACE CUP έπεσε με τις απονομές και με την κοινή πεποίθηση όλων, ότι ο συγκεκριμένος αποτελεί την καλύτερο για πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Σκιάθου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το Εvent Management έχει η Αριστέα Δερβένη με την εταιρεία TRINITY EVENTS, με πολύ πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/skiathospalacecup/

www.instagram.com/skiathospalacecup

Βασίλης Στεφανίδης, Trinity Events

events@trinityevents.gr | 210 46 16 600/700

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση